Asukaskokous

28.03.2024

Untuvassa pidetään säännöllisesti asukaskokouksia, joissa asukkailla on mahdollisuus vaikuttaa omaan hoitoonsa ja arkeen Untuvassa. Kysytään toiveita, keskustellaan mieltä askarruttavista asioista ja pohditaan yhdessä ratkaisuja niiden toteuttamiseksi oli sitten kysymys ruokatoiveista, retkistä tai yhteisistä tuokioista. Näin mahdollistetaan myös asukkaiden vaikutusmahdollisuuksia ja itsemääräämisoikeuden toteutumista yhteisöllisesti.

Asukaskokous 27.3.2024, Hoivakoti Untuva klo 10.30-11.00

Läsnä: 14 asukasta ja virikeohjaaja.

Kokouksen aiheina:

– Hoivakodin kuulumiset

– Seuraavan kuukauden tapahtumat

– Uutisia Suomesta

– Mistä on tullut pahaa mieltä viime viikkojen aikana?

– Mistä on tullut hyvää mieltä viime viikkojen aikana?

– Kuukauden toivomukset: (ruokatoiveet, aktiviteetti, esiintyjät ym.)

Hoivakodin kuulumisina kerrottiin, keitä uusia asukkaita on muuttanut hoivakotiin. 

Tulevina tapahtumina keskusteltiin pääsiäisen juhlapäivistä, pääsiäisen seurakunnan vierailusta ja Vapusta. Uutisina keskusteltiin Suomen uudesta presidentistä Aleksander Stubbista ja Suomen Nato-jäsenyydestä. 

Yhdessä keskusteltiin mikä on aiheuttanut pahaa mieltä viimeisten viikkojen aikana. Yleisesti suurin osa oli ollut tyytyväisiä hoivakodissa oloon. Yksi asukas kertoi, että pahaa mieltä on tuottanut, kun osa hoitajista eivät ymmärrä häntä ja aina ei saa puheesta selvää. Hänen mielestä suurin osa hoitajista on kuitenkin hyviä työssään. 

Keskusteltiin myös yhdessä mikä on tuottanut hyvää mieltä viime viikkojen aikana. Asukkaat kertoivat, että ruoka on ollut hyvää. Iloa on myös tuottanut, että on mukavaa ohjelmaa: Laulua ja naurua. Eräs asukas kertoi, että yhteinen olo tuottaa iloa sekä kivat hoitajat. Hyvää mieltä oli myös tullut siitä, että hoivakodissa siivotaan niin hyvin. 

Lopuksi keskusteltiin myös omista toivomuksista. Eräs asukas toivoi, että hoivakodissa voisi käydä eläimiä enemmän vierailemassa ja myös yhteisiä retkiä toivottiin.

Viimeisimmät kodin kuulumiset

Kysy lisää palveluistamme

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Asiakaspalvelumme on valmiina vastaamaan kysymyksiisi arkisin klo 9-16.


Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

Yhteydenottoni liittyy

Jos toivot yhteydenottoa, jätäthän meille joko puhelinnumerosi tai sähköpostiosoitteesi.


Kun lähetät lomakkeen, asiantuntijamme voi olla sinuun yhteydessä puhelimitse tai sähköpostitse. Käsittelemme henkilötietojasi tietosuojaselosteen mukaisesti. Löydät tietosuojaselosteen täältä.​


​Töihin meille – lue lisää työskentelystä Esperillä