Vapaat asukaspaikat

Etusivu > Tietoa meistä > Vapaat asukaspaikat

Toimimme yli 200 kunnan kumppanina sekä palvelusetelipalvelutuottajana hyvinvointialueiden palveluseteliasiakkaille. Asumispalveluyksiköissämme on eri puolilla Suomea vapaita asukaspaikkoja ikäihmisille, mielenterveyskuntoutujille sekä kehitysvammaisille henkilöille.

Oletko kiinnostunut vapaista asukaspaikoista tai kaipaatko lisätietoa tietyn yksikön tilanteesta? Voit tiedustella paikkatilannetta suoraan yksikön esihenkilöltä tai asiakaspalvelupäälliköltämme Eija Jaalivaaralta. Eijan kautta saat tietoa missä kodeissa meillä on vapaita paikkoja ja hän auttaa mielellään löytämään juuri sinun asiakkaasi tarpeisiin vastaavat palvelut ja hyvän asumispalvelupaikan eli kodin.

Hei, olen Eija Jaalivaara ja toimin asiakaspalvelupäällikkönä Esperillä.

Olen ollut tällä toimialalla 14 vuotta ja saanut tehdä yhteistyötä sosiaalialan eri vastuuhenkilöiden kanssa. Toimialue ja Suomi on tullut tutuksi vuosien aikana. Olen ollut seitsemän vuotta Esperillä ja sitä ennen olin töissä Mainio Vireellä sekä Mehiläisellä. Pidän tästä toimialasta ja koen suurta iloa voidessani auttaa ihmisiä.

Palvelusetelit ja palvelusetelijärjestelmät liittyvät vahvasti työtehtäviini ja vastuualueisiini. Jos sinulla on asiakas, jolle on myönnetty palveluseteli ja meidän tietty koti ei ole vielä palvelusetelituottaja, otathan minuun yhteyttä. Huolehdin palvelusetelihakemuksen tekemisestä ja pidän sinut mukana prosessissa.

Autan mielelläni ja haluan säästää arvokasta työaikaasi. Kun saan sinulta tarvittavat tiedot palvelutarpeiden ja toiveiden osalta sekä toiveet yksikön sijainnin suhteen, kartoitan vaihtoehdot ja mahdollisuudet auttaa sinua.

Kysy lisää palveluistamme

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Asiakaspalvelumme on valmiina vastaamaan kysymyksiisi arkisin klo 9-16.


Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

Yhteydenottoni liittyy

Jos toivot yhteydenottoa, jätäthän meille joko puhelinnumerosi tai sähköpostiosoitteesi.


Kun lähetät lomakkeen, asiantuntijamme voi olla sinuun yhteydessä puhelimitse tai sähköpostitse. Käsittelemme henkilötietojasi tietosuojaselosteen mukaisesti. Löydät tietosuojaselosteen täältä.​


​Töihin meille – lue lisää työskentelystä Esperillä