Vastuullisuus

Etusivu > Tietoa meistä > Vastuullisuus

Sosiaali- ja terveysala on edelleen suuren rakenteellisen haasteen edessä: väestö ikääntyy ja hoitajista on kova pula. Hyvinvointiyhteiskuntana meidän tulee löytää ratkaisut tilanteeseen – laatua unohtamatta. Poliittinen päätös hoivapalveluihin panostamisesta, mm. riittävänä henkilöstömitoituksena, on hyvä alku.

”Me Esperillä olemme sitoutuneet siihen, että hoitajia ja tukihenkilökuntaa on aina riittävästi. Lisäksi koulutamme henkilöstöämme jatkuvasti, jotta jokaisella on työhön tarvittava, riittävä osaaminen ja työ tuntuu mielekkäältä”, toimitusjohtaja Stefan Wentjärvi toteaa.

”Hoivatoimijoiden vastuulla onkin tehdä päätöksiä laatu edellä, jotta mitoitukseen päästään. Meille tämä tarkoittaa myös sitä, että emme hanki uusia koteja vain liikevaihtoa kasvattaaksemme. Arvioimme uusien yksiköiden kohdalla aina, onko alueella riittävästi työvoimaa mitoitukseen pääsemiseksi. Kasvatamme palveluverkkoamme, mutta vain silloin, kun voimme tehdä sen vastuullisesti ja kestävästi”, hän toteaa.

Vuonna 2023 avasimme kolme uutta yksikköä, ja vuonna 2024 avaamme kolme kotia.

  • Hoivakoti Lehmusrinne Kontiolahdella – 60 asukaspaikkaa ikäihmisille
  • Hoivakoti Pajulehto Vihdissä – 30 asukaspaikkaa ikäihmisille
  • Hoivakoti Herttuankulma Turussa – 73 asukaspaikkaa ikäihmisille
  • Esperi Koti Vuokatti Sotkamossa – 22 asukaspaikkaa vammaispalvelujen asiakkaille (avautunut)
  • Hoivakoti Torpankukka Kuopiossa – 45 asukaspaikkaa ikäihmisille (avautunut)
  • Esperi Koti Herttoniemessä Helsingissä – 46 asukaspaikkaa vammaispalvelujen asiakkaille

”On työntekijöidemme ansiota, että olemme selvinneet hoiva-alaa koskevista haasteista näin hienosti ja samalla myös vieneet asioita eteenpäin. Se ei olisi ollut mahdollista, jos esperiläiset eivät olisi olleet mukana sydämellään. Mittarit näyttävät yhteistyön tuloksen: asiakastyytyväisyys, henkilöstön tyytyväisyys, laatu ja talous ovat kaikki kasvussa”, Wentjärvi kiittää.

Kehitystä on hyvä jatkaa viime vuonna saamamme uuden pääomistajan, Tritonin, kanssa. He tuovat mukanaan lisää arvokasta hoiva-alan osaamista ja jakavat näkemyksemme vastuullisesta, laatuun ja henkilöstöön panostavasta hoivasta.

Stefan Wentjärvi
toimitusjohtaja
Esperi Care

Kysy lisää palveluistamme

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Asiakaspalvelumme on valmiina vastaamaan kysymyksiisi arkisin klo 9-16.


Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

Yhteydenottoni liittyy

Jos toivot yhteydenottoa, jätäthän meille joko puhelinnumerosi tai sähköpostiosoitteesi.


Kun lähetät lomakkeen, asiantuntijamme voi olla sinuun yhteydessä puhelimitse tai sähköpostitse. Käsittelemme henkilötietojasi tietosuojaselosteen mukaisesti. Löydät tietosuojaselosteen täältä.​


​Töihin meille – lue lisää työskentelystä Esperillä