Hyvinvointi­alueille tarjoamamme palvelut

Etusivu > Tietoa meistä > Hyvinvointi­alueille tarjoamamme palvelut

Olemme yksi Suomen merkittävimmistä palveluasumisen kehittäjistä ja palveluntuottajista. Tarjoamme teille monipuolisia palveluita ja tilanteeseenne toimivia ratkaisuja, eri asiakasryhmien tarpeisiin. Palvelutarjontamme keskiössä ovat asumispalvelut ikääntyneille, mielenterveyskuntoutujille ja kehitysvammaisille. Tutustu palveluihimme alta, kerromme mielellämme lisää!

Ikääntyneiden palvelut

Ikääntyneiden hoivakoteja on noin 120, joissa on asukaspaikkoja yhteensä 3 700. Asumispalvelumme tarjoavat useita vaihtoehtoja ikääntyneille ja muistisairaille: tehostettua palveluasumista, tavallista palveluasumista ja lyhytaikaishoivaa. Lisäksi meillä on tarjota päivätoimintaa sekä erilaisia asumisen lisäpalveluita.

Mielenterveyskuntoutujien palvelut

Mielenterveyspalveluihin erikoistuneita yksiköitä on vajaa 50, joissa on asukaspaikkoja noin 1 100. Palveluihimme kuuluvat tehostettu palveluasuminen, tavallinen palveluasuminen sekä tuettu asuminen.

Vammaispalvelut

Vammaispalveluihin erikoistuneita yksiköitä on noin 30, joissa on 600 asukaspaikkaa. Vammaispalveluiden asukkaille on useita eri vaihtoehtoja elämäntilanteesta riippuen. Tarjoamme autettua asumista, ohjattua asumista, tukiasumista, lyhytaikaisasumista, asumisvalmennusta sekä päivä-, avotyö- ja työtoimintaa.

Tilaa uutiskirjeemme, niin saat ajankohtaiset uutiset sähköpostiisi sinua kiinnostavista aiheista. 

Kysy lisää palveluistamme

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Asiakaspalvelumme on valmiina vastaamaan kysymyksiisi arkisin klo 9-16.


Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

Yhteydenottoni liittyy

Jos toivot yhteydenottoa, jätäthän meille joko puhelinnumerosi tai sähköpostiosoitteesi.


Kun lähetät lomakkeen, asiantuntijamme voi olla sinuun yhteydessä puhelimitse tai sähköpostitse. Käsittelemme henkilötietojasi tietosuojaselosteen mukaisesti. Löydät tietosuojaselosteen täältä.​


​Töihin meille – lue lisää työskentelystä Esperillä