Hyvän Mielen Joulukortti

19.12.2023
Etusivu > Esperi Hoivakoti Lounatuuli, Mikkeli > Hyvän Mielen Joulukortti

Postilaatikkoomme oli ilmestynyt suuri kirjekuori, joka sisälsi lukuisia jouluisia tervehdyksiä asukkaillemme. Kirjeitä saapui ympäri Suomen. Tontut olivat olleet yöllä liikkeellä ja samalla jakaneet asukkaille joulukortit. Aamusta sitä sitten lueskeltiinkin yhdessä kortteja ja mietittiin, keitä lähettäjät mahtoivat olla ja mistä päin kirjoittelivat.

”Hyvän Mielen Joulukortti -kampanjan 2023 järjestää Suomen Korttipiste, jonka muodostaa kaksi suurinta kotimaista korttibrändiä, Karto ja Paletti. Tänä vuonna kortteja jaettiin aikaisempia vuosia enemmän sekä laajemmin eri kohteisiin. Valtakunnallisesti kirjoituspaikoilla, kuten yrityksissä, kouluissa, järjestöissä ja päiväkodeissa, on kirjoitettu noin 100 000 korttia. Erityisesti lasten ja nuorten aktiivisuus kampanjaan on kasvanut viime vuodesta. Ensi vuonna kampanja jalkautuukin entistä vahvemmin kouluihin ja nuorten järjestöihin sekä seuroihin. Osana lämminhenkistä kampanjaamme on haluttu ylläpitää myös tärkeää kirjoittamisen taitoa ja kulttuuria.”

Viimeisimmät kodin kuulumiset

Kysy lisää palveluistamme

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Asiakaspalvelumme on valmiina vastaamaan kysymyksiisi arkisin klo 9-16.


Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

Yhteydenottoni liittyy

Jos toivot yhteydenottoa, jätäthän meille joko puhelinnumerosi tai sähköpostiosoitteesi.


Kun lähetät lomakkeen, asiantuntijamme voi olla sinuun yhteydessä puhelimitse tai sähköpostitse. Käsittelemme henkilötietojasi tietosuojaselosteen mukaisesti. Löydät tietosuojaselosteen täältä.​


​Töihin meille – lue lisää työskentelystä Esperillä