Esperi Hoitokoti Hyrkin Puisto, Sastamala

Punkalaitumentie 37, 38250 Sastamala
Katso kartalla

Yhteystiedot

Vapaita asukaspaikkoja!

Meillä on vielä vapaita paikkoja. Soita ja kysy lisää palveluistamme! Katso yhteystiedot täältä.

Etusivu > Ikäihmisten palvelut > Sastamala > Esperi Hoitokoti Hyrkin Puisto, Sastamala
Osaava hoiva -ikoni

Osaava hoiva ympäri vuorokauden

Ravintola-ikoni

Ravitsevat ja maukkaat ateriat

Kodinhoito-ikoni

Kattavat kodinhoitopalvelut kuten siivous ja pyykkäys

Harrastustoiminta-ikoni

Monipuolisesti harrastustoimintaa

Viihtyisä koti-ikoni

Turvallinen ja viihtyisä koti

Esperi Koti Hyrkin Puisto tarjoaa kodinomaista, ympärivuorokautista palveluasumista ikääntyneille sekä mielenterveyskuntoutujille. Lisäksi Hyrkin Puisto tarjoaa yhteisöllistä asumista sekä tuettua asumista.

Yksikkö toimii kolmessa kerroksessa. 1. kerros tarjoaa yhteisöllistä asumista sekä tuettua asumista mielenterveyskuntoutujille. Yksikön 2. kerroksessa toimii 19-paikkainen mielenterveyskuntoutujien ryhmäkoti, joka tarjoaa ympärivuorokautista palveluasumista. Hyrkin Puiston 3. kerroksessa toimii 21-paikkainen ikäihmisten ympärivuorokautisen palveluasumisen yksikkö. Asukaspaikkoja Hyrkin Puistossa on yhteensä 52. Koti aloitti toimintansa vuonna 2009, osaksi Esperi-konsernia yritys liittyi vuonna 2012.

Aktiivinen arki

Hyrkin Puistossa toimintaperiaatteina ovat tasa-arvoisuus, arvokas  elämä ja ihmisarvon kunnioittaminen sekä ammatillisuus. Asukkaiden toimintakykyä tuetaan kuntouttavan hoitotyön keinoin. Kodinomaisuus tarkoittaa Hyrkin Puistossa  päivittäistä yhdessäoloa, osallistumista ja ajanvietettä, unohtamatta turvallista ja lämmintä ilmapiiriä. Hyrkin Puistossa  jokainen voi viettää hyvää ja aktiivista arkielämää omana itsenään. Tärkeä osa toimintaa on myös omahoitajuus ja sen toteuttaminen. Tämä luo pohjan turvalliselle ja mielekkäälle arjelle. Päiväohjelma ja -toiminta ovat asukaslähtöistä ja vaihtelee kodeittain.

Toiminnan perustana ovat sovelletut yhteisöhoidon periaatteet, henkilökohtaiset hoito- ja palvelusuunnitelmat sekä yhteiset säännöt. Laatu, kodinomaisuus ja yhteistyö kuuluvat arkeen. Kaikki yhteisön jäsenet, sekä asukkaat että työntekijät, osallistuvat yhteisön toimintaan. Yhteisöhoitoa toteutetaan olemalla mukana  päivittäisissä tapahtumissa, kuten ruokailut ja kahvihetket, juhlat, retket ja  toimintaryhmät.

Viihtyisä koti

Koti Hyrkin Puisto sijaitsee kauniissa puistomaisemissa Sastamalassa, Roismalan kaupunginosassa. Puisto sijaitsee rauhallisessa miljöössä lähellä keskustan palveluita Sastamalan Vammalassa. Liikenneyhteydet Tampereelle, Turkuun ja Poriin ovat hyvät ja kävelymatkan päästä löytyvät päivittäispalvelut sekä erilaisia harrastusmahdollisuuksia. Hyödynnämme talon ulkopuolisia harrastuksia ja tekemistä.

Jokaisella asukkaalla on oma huone, jonne voi tuoda omia huonekaluja ja tavaroita. Pihapiiri on viehättävä ja ulkoilla voi myös kerrosten parvekkeilla. Viihtyisiä yhteisiä oleskelutiloja on jokaisessa kerroksessa useampi. Asukkailla on käytössään omat huoneet, pienimuotoinen kuntosali ja pihapiiri monipuolisine ulkoilumahdollisuuksineen.

Asukkaaksi ovat kaikki tervetulleita palvelusetelillä, hyvinvointialueen ostopalveluasiakkaana tai omakustanteisesti.

Kotimme on viranomaisen hyväksymä yksityisten sosiaalipalvelujen tuottaja ja merkitty Valveri-rekisteriin.

Yksikönjohtaja

Yksikönjohtaja

Mari Ahosmäki
(yhteydenotot ark. 9-15)
045 201 6797
mari.ahosmaki@esperi.fi

Tiimivastaavat

2. krs.
Sarita Järvinen
050 361 4295

3. krs.
Ritva Vastamäki
045 860 2788

Hoitajat

2. krs. 045 201 6784
3. krs. 045 209 5514

Kuinka tyytyväisiä asukkaamme ovat palveluumme? Mittari näyttää asukastyytyväisyyskyselyn kaikkien kysymysten vastausten keskiarvon.

Kysy lisää palveluistamme

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Asiakaspalvelumme on valmiina vastaamaan kysymyksiisi arkisin klo 9-16.


Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

Yhteydenottoni liittyy

Jos toivot yhteydenottoa, jätäthän meille joko puhelinnumerosi tai sähköpostiosoitteesi.


Kun lähetät lomakkeen, asiantuntijamme voi olla sinuun yhteydessä puhelimitse tai sähköpostitse. Käsittelemme henkilötietojasi tietosuojaselosteen mukaisesti. Löydät tietosuojaselosteen täältä.​


​Töihin meille – lue lisää työskentelystä Esperillä