Kuntoutumista tukeva ympäristö mielenterveys­kuntoutujille

Etusivu > Kodit mielenterveyskuntoutujille > Kuntoutumista tukeva ympäristö mielenterveys­kuntoutujille

Asukkaiden tarpeet ohjaavat tilojen suunnittelua

Mielenterveyskuntoutujien kodeissamme asukkaalla on oma asuinhuone. Sen lisäksi kodissa on yhteisiä tiloja, joissa järjestetään toipumista edistävää toimintaa. Olemme huomioineet asiakasryhmän tarpeet ja tehneet kodeistamme mahdollisimman viihtyisiä kodinomaisuutta unohtamatta.

Kodin tilojen yhteydessä on usein suuri, oma sisäpiha parvekkeiden ja terassien lisäksi. Kannustamme asiakkaita liikkumaan myös kodin ulkopuolella. Hyödynnämme toiminnassamme myös lähialueita, kuten luontoa ja kaupungin palveluita. Ulkoilu ja luonnossa liikkuminen virkistää ja lisää hyvinvointia. Pyrimme siihen, että asukkaamme pääsevät osaksi ympäröivää yhteiskuntaa.

  • Tilat ovat avarat, valoisat, selkeät ja esteettömät
  • Kalustus suunniteltu käyttäjäryhmän tarpeiden mukaisesti
  • Aurinkoinen ja turvallinen sekä iso sisäpiha mahdollistaa liikkumisen kodin läheisyydessä. Pihoilla on myös pihakalusteet.
  • Laajat, yhteiset ryhmäkotikohtaiset tilat mahdollistavat erilaiset harrastuspiirit ja tapahtumat. Monikäyttötiloja joita voi rajata tarpeen mukaan.
  • Kohteet ovat sprinklattuja ja niissä on automaattinen paloilmoitin. Turvallisuus on myös materiaali- ja värivalintoja, joihin olemme kiinnittäneet tarkasti huomiota.
  • Uusissa kodeissamme on käytössä etäohjaus, jonka avulla voimme seurata aktiivisesti kohteen sisäilmaolosuhteita
  • Sisustussuunnittelija on ollut apuna kotiemme sisutuksessa. Tilat ovat viihtyisiä ja kodinomaisia. Omat huoneet voi sisustaa omilla mieluisilla tavaroilla.

Kysy lisää palveluistamme

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Asiakaspalvelumme on valmiina vastaamaan kysymyksiisi arkisin klo 9-16.


Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

Yhteydenottoni liittyy

Jos toivot yhteydenottoa, jätäthän meille joko puhelinnumerosi tai sähköpostiosoitteesi.


Kun lähetät lomakkeen, asiantuntijamme voi olla sinuun yhteydessä puhelimitse tai sähköpostitse. Käsittelemme henkilötietojasi tietosuojaselosteen mukaisesti. Löydät tietosuojaselosteen täältä.​


​Töihin meille – lue lisää työskentelystä Esperillä