Esperi Hoitokoti Paavonpirtti, Helsinki

Länsipellontie 8b, 00390 Helsinki
Katso kartalla

Yhteystiedot

Etusivu > Mielenterveys­kuntoutujien palvelut > Helsinki > Esperi Hoitokoti Paavonpirtti, Helsinki
Ravintola-ikoni

Ravitsevat ja maukkaat ateriat

Viihtyisä koti-ikoni

Turvallinen ja viihtyisä koti

Esperi Koti Paavonpirtti tarjoaa yhteisöllistä asumispalvelua mielenterveyskuntoutujille. Asukkailla on tukenaan osaava henkilökunta, joka on päivittäin paikalla klo 8-20. Muina aikoina asukkaiden tukena on puhelinpäivystys. Asuminen Paavonpirtissä on luonteeltaan tilapäistä, mutta asumisajan pituus on jokaisella yksilöllinen.

Osaksi Esperi-konsernia yritys liittyi tammikuussa 2019. Kesäkuussa 2024 Paavonpirtti muuttaa uusiin tiloihin Helsingin Kannelmäkeen. Uudet remontoidut, viihtyisät tilat sijaitsevat hyvien yhteyksien päässä palveluiden lähellä. Uudessa kodissa on yhteensä 22 asukaspaikkaa.

Kuntouttavaa asumispalvelua

Paavonpirtissä eletään yhdessä arkea ja kaikki asukkaat osallistuvat kodin askareisiin omien voimavarojensa mukaisesti. Henkilökunta työskentelee asukkaiden kanssa tiiviisti, kunkin yksilöllisen tarpeen ja tavoitteiden mukaan. Paavonpirtissä keskitytään kuntoutumiseen, verkoston rakentamiseen ja arjentaitojen harjoitteluun. Jokaiselle asukkaalle rakennetaan mielekäs päiväohjelma, joka osaltaan tukee kuntoutumista. Paavonpirtissä on viikoittain asukaskokous sekä muuta yhteistä toimintaa. Asumisen aikana asukasta tuetaan kiinnittymään myös talon ulkopuolisiin palveluihin, jotka kantaisivat myös Paavonpirtissä asumisen jälkeen.

Viihtyisä ympäristö

Paavonpirtti sijaitsee Konalassa rauhallisella alueella hyvien kulkuyhteyksien päässä. Kiinteistössä on runsas, vihreä piha-alue asukkaiden käytössä.  Talon alakerrassa on lisäksi keittiö, sauna ja runsaasti oleskelu- ja harrastetilaa.

Kodissa on yhteensä 15 asiakaspaikkaa. Kaikilla asukkailla on käytössään oma huone sekä kodin yhteistilat. Yhteisistä tiloista löytyvät keittiö, tarvittava määrä wc- ja suihkutiloja, oleskelutilaa sekä pyykinpesutilat. Kaiken kaikkiaan talossa on yli 700 m2, joten tilaa on runsaasti monenlaisiin aktiviteetteihin. Talon ylimmän kerroksen tilat sopivat lievästi liikuntarajoitteisille.

Paavonpirtti muuttaa uusiin tiloihin Helsingin Kannelmäkeen kesäkuussa 2024. Uudet remontoidut, viihtyisät tilat sijaitsevat rauhallisella alueella, lähellä palveluita ja monipuolisten ulkoilumaastojen äärellä. Läheltä löytyvät myös terveysasema ja junayhteys Helsingin keskustaan.

Asukkaaksi Paavonpirttiin

Asukkaaksi Paavonpirttiin tullaan alkuhaastattelun kautta oman kotikunnan sijoituspäätöksellä. Varaa aika haastatteluun, niin mietitään yhdessä, olisiko Paavonpirtti juuri sinulle oikea osoite.

Kotimme on viranomaisen hyväksymä yksityisten sosiaalipalvelujen tuottaja ja merkitty Valveri-rekisteriin.

Yksikönjohtaja

Heli Dahlström
(yhteydenotot ark. 9-15)
050 359 6740
heli.dahlstrom@esperi.fi

Tiimivastaava

Tuija Matilainen
050 473 7903
tuija.matilainen@esperi.fi

Kuinka tyytyväisiä asukkaamme ovat palveluumme? Mittari näyttää asukastyytyväisyyskyselyn kaikkien kysymysten vastausten keskiarvon.

Kysy lisää palveluistamme

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Asiakaspalvelumme on valmiina vastaamaan kysymyksiisi arkisin klo 9-16.


Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

Yhteydenottoni liittyy

Jos toivot yhteydenottoa, jätäthän meille joko puhelinnumerosi tai sähköpostiosoitteesi.


Kun lähetät lomakkeen, asiantuntijamme voi olla sinuun yhteydessä puhelimitse tai sähköpostitse. Käsittelemme henkilötietojasi tietosuojaselosteen mukaisesti. Löydät tietosuojaselosteen täältä.​


​Töihin meille – lue lisää työskentelystä Esperillä