Esperi Hoitokoti Päivölä-Peltola, Karstula

Hämeenpurontie 4, Karstula
Katso kartalla

Yhteystiedot

Etusivu > Mielenterveys­kuntoutujien palvelut > Karstula > Esperi Hoitokoti Päivölä-Peltola, Karstula
Osaava hoiva -ikoni

Osaava hoiva ympäri vuorokauden

Ravintola-ikoni

Ravitsevat ja maukkaat ateriat

Harrastustoiminta-ikoni

Monipuolisesti harrastustoimintaa

Viihtyisä koti-ikoni

Turvallinen ja viihtyisä koti

Esperi Koti Päivölä-Peltola tarjoaa ympärivuorokautista palveluasumista ja kotiin tehtäviä tukikäyntejä mielenterveyskuntoutujille sekä sosiaalisesti syrjäytyneille henkilöille Karstulassa. Lisäksi asiakkaat voivat tulla kodille ns. päiväkäynneille, jolloin asiakas osallistuu toimintaan ja ruokailee kodilla. Hoitokodin perustanut yritys aloitti toimintansa vuonna 1990 ollen näin Keski-Suomen vanhin yksityinen palveluntuottaja. Osaksi Esperi-konsernia toiminta liittyi toukokuussa 2016.

Mielekäs arki

Keskeistä on palveluiden porrasteisuus. Monipuoliset palvelut mahdollistavat joustavan kuntoutumisen polun, kun kuntoutuja voi siirtyä kevyemmän asumispalvelun piiriin tuen tarpeen vähentyessä. Kuntouttava toiminta perustuu yhteisöhoidon periaatteeseen, joka tarkoittaa yhteistyötä, avointa keskustelua ja keskinäistä vastuunottoa. Jokaisen asukkaan oma mielipide on tärkeä. Arjen taitoja ja toimimista harjoitellaan yhdessä ja asukkailla on mahdollisuus harrastaa ja osallistua hoitokodin aktiviteetteihin.

Jokaiselle asiakkaalle laaditaan yksilöllinen toteuttamissuunnitelma. Suunnitelmassa määritellään kuntoutumisen tavoitteet ja keinot niiden saavuttamiseksi. Ohjaaja kannustaa ja motivoi kuntoutujaa. Määränpäänä on itsenäisempi asumismuoto tulevaisuudessa.  

Viihtyisä koti

Jokaisella asukkaalla on käytössään tilava huone ja kodikkaat yhteistilat. Viihtyisä piha-alue mahdollistaa ulkoilun ja harrastamisen. Koti sijaitsee vehreällä ja rauhallisella alueella Karstulassa.

Kotimme on viranomaisen hyväksymä yksityisten sosiaalipalvelujen tuottaja ja merkitty Soteri-rekisteriin

Yksikönjohtaja

Yksikönpäällikkö

Marjo Autio
(yhteydenotot ark. 9-15)
050 475 8189
marjo.autio@esperi.fi

Tiimivastaava-sairaanhoitaja

050 462 1535

Kuinka tyytyväisiä asukkaamme ovat palveluumme? Mittari näyttää asukastyytyväisyyskyselyn kaikkien kysymysten vastausten keskiarvon.

Kysy lisää palveluistamme

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Asiakaspalvelumme on valmiina vastaamaan kysymyksiisi arkisin klo 9-16.


Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

Yhteydenottoni liittyy

Jos toivot yhteydenottoa, jätäthän meille joko puhelinnumerosi tai sähköpostiosoitteesi.


Kun lähetät lomakkeen, asiantuntijamme voi olla sinuun yhteydessä puhelimitse tai sähköpostitse. Käsittelemme henkilötietojasi tietosuojaselosteen mukaisesti. Löydät tietosuojaselosteen täältä.​


​Töihin meille – lue lisää työskentelystä Esperillä