Esperi Hoitokoti Elina, Juankoski

Terveystie 9, 73500 Kuopio
Katso kartalla

Yhteystiedot

Etusivu > Mielenterveys­kuntoutujien palvelut > Kuopio > Esperi Hoitokoti Elina, Juankoski
Osaava hoiva -ikoni

Osaava hoiva ympäri vuorokauden

Ravintola-ikoni

Ravitsevat ja maukkaat ateriat

Kodinhoito-ikoni

Kattavat kodinhoitopalvelut kuten siivous ja pyykkäys

Harrastustoiminta-ikoni

Monipuolisesti harrastustoimintaa

Viihtyisä koti-ikoni

Turvallinen ja viihtyisä koti

Esperi Koti Elina tarjoaa ympärivuorokautista tukea 23 aikuiselle ja ikääntyvälle mielenterveyskuntoutujalle. Elinakoti on toiminut Juankoskella vuodesta 1996 ja osaksi Esperi-konsernia yritys liittyi lokakuussa 2018.

Aktiivinen arki

Asukkaiden toimintakykyä  pidetään yllä  päivittäisellä toiminnalla, johon kuuluu normaalien kodin arkirutiinien lisäksi vapaa-ajan toimintaa mm. pelaamisen, askartelun ja musiikin tiimoilta sekä retkiä lähelle ja kauas. Toimintamme perustuu yhteisöllisyyteen ja jokaisella on tärkeä paikkansa yhteisön toiminnassa. Jokaviikkoinen yhteisökokous on paikka, jossa  yhteisön jäsenet, niin asukkaat kuin ohjaajatkin voivat tuoda esille omia ajatuksiaan ja toiveitaan. Asukkaat otetaan huomioon yksilöinä ja heidän henkilökohtaiset tarpeet ja mieltymykset huomioidaan. Ohjaajat motivoivat ja tukevat asukkaita pitkäjänteisessä kuntoutumisprosessissa.

Viihtyisä koti

Esperi Koti Elina sijaitsee rauhallisella alueella  Juankosken taajama-alueen laitamilla. Vehreä luonto ja kanavan maisemat avautuvat jo ulko-ovelta. Aivan kodin naapurissa sijaitse terveyskeskus ja pienen kävelymatkan päästä löytyvät taajaman palvelut kuten esimerkiksi kirjasto ja kaupat. Jokaisella asukkaalla on käytössään oma huone/huoneisto, jonka hän voi sisustaa omien mieltymystensä mukaan. Asunnot ovat kolmessa kerroksessa. Suurin osa asunnoista ja yhteisistä tiloista sijaitsee talon esteettömässä keskikerroksessa. Asukkaiden käytössä on lisäksi useita oleskelutiloja, saunaosasto sekä kerhotila biljardipöytineen. Ulkoalueilla on tilaa oleskeluun ja pelailuun.

Kotimme on viranomaisen hyväksymä yksityisten sosiaalipalvelujen tuottaja ja merkitty Soteri-rekisteriin

Yksikönjohtaja

Yksikönpäällikkö

Liisa Raatikainen
(yhteydenotot ark. 9-15)
040 720 8047
liisa.raatikainen@esperi.fi

Tiimivastaava

Minna Pehkonen
050 594 0968
minna.pehkonen@esperi.fi

Ohjaajat

0440 612 207

Kuinka tyytyväisiä asukkaamme ovat palveluumme? Mittari näyttää asukastyytyväisyyskyselyn kaikkien kysymysten vastausten keskiarvon.

Kysy lisää palveluistamme

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Asiakaspalvelumme on valmiina vastaamaan kysymyksiisi arkisin klo 9-16.


Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

Yhteydenottoni liittyy

Jos toivot yhteydenottoa, jätäthän meille joko puhelinnumerosi tai sähköpostiosoitteesi.


Kun lähetät lomakkeen, asiantuntijamme voi olla sinuun yhteydessä puhelimitse tai sähköpostitse. Käsittelemme henkilötietojasi tietosuojaselosteen mukaisesti. Löydät tietosuojaselosteen täältä.​


​Töihin meille – lue lisää työskentelystä Esperillä