Esperi Hoitokoti Linnunpesä, Riihimäki

Linnunradankatu 21 C, 11130 Riihimäki
Katso kartalla

Yhteystiedot

Etusivu > Mielenterveys­kuntoutujien palvelut > Riihimäki > Esperi Hoitokoti Linnunpesä, Riihimäki
Ravintola-ikoni

Ravitsevat ja maukkaat ateriat

Kodinhoito-ikoni

Kattavat kodinhoitopalvelut kuten siivous ja pyykkäys

Harrastustoiminta-ikoni

Monipuolisesti harrastustoimintaa

Viihtyisä koti-ikoni

Turvallinen ja viihtyisä koti

Esperi Koti Linnunpesä tarjoaa yhteisöllistä asumista 15 aikuiselle mielenterveyskuntoutujalle. Henkilökunta huomioi kunkin asukkaan yksilölliset tarpeet ja palvelut suunnitellaan aina niiden mukaan. Osaksi Esperi-konsernia yritys liittyi joulukuussa 2017.

Aktiivinen arki

Linnunpesä tarjoaa asukkaan itsenäisyyttä tukevaa toimintaa henkilöille, jotka eivät selviydy itsenäisesti jokapäiväisistä arjen toiminnoista.  Tuemme asukkaan itsemääräämisoikeutta, osallisuutta ja tarjoamme  mielekästä viriketoimintaa päivittäin. Tavoitteena on asiakkaan toimintakyvyn palauttaminen, säilyttäminen ja edistäminen.  Päivittäisellä viriketoiminnalla tuetaan asukkaiden fyysistä, psyykkistä, kognitiivista sekä sosiaalista hyvinvointia. Päivittäinen virikeohjelma pitää sisällään mm. monipuoliset liikunnalliset harjoitteet, kädentaidot, kulttuurin sekä ulkoilun. Asukkaat osallistuvat toimintaan omien voimavarojensa puitteissa.  

Viihtyisä koti

Tilojen suunnittelussa on otettu huomioon liikuntarajoitteiset asukkaat. Asukkaiden käytössä on huoneidensa ja yhteisten tilojen lisäksi viihtyisä piha-alue. Omat huoneet asukkaat saavat halutessaan sisustaa omilla tutuilla tavaroilla. Linnunpesä sijaitsee hyvien liikenneyhteyksien varrella Peltosaaren kaupunginosassa Riihimäellä. Kodin välittömästä läheisyydestä löytyy ruokakauppa ja muut kaupungin palvelut ovat kävelymatkan päässä.

Kotimme on viranomaisen hyväksymä yksityisten sosiaalipalvelujen tuottaja ja merkitty Soteri-rekisteriin

Yksikönjohtaja

Yksikönpäällikkö

Niina Pajari
(yhteydenotot ark. 9-15)
050 551 2701
niina.pajari@esperi.fi

Ohjaajat

050 365 0340

Kuinka tyytyväisiä asukkaamme ovat palveluumme? Mittari näyttää asukastyytyväisyyskyselyn kaikkien kysymysten vastausten keskiarvon.

Kysy lisää palveluistamme

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Asiakaspalvelumme on valmiina vastaamaan kysymyksiisi arkisin klo 9-16.


Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

Yhteydenottoni liittyy

Jos toivot yhteydenottoa, jätäthän meille joko puhelinnumerosi tai sähköpostiosoitteesi.


Kun lähetät lomakkeen, asiantuntijamme voi olla sinuun yhteydessä puhelimitse tai sähköpostitse. Käsittelemme henkilötietojasi tietosuojaselosteen mukaisesti. Löydät tietosuojaselosteen täältä.​


​Töihin meille – lue lisää työskentelystä Esperillä