Esperi Hoitokoti Sointu, Helsinki

Suolakivenkatu 1, 00810 Helsinki
Katso kartalla

Yhteystiedot

Vapaita asukaspaikkoja!

Meillä on vielä vapaita paikkoja. Soita ja kysy lisää palveluistamme! Katso yhteystiedot täältä.

Vapaita paikkoja

Päivätoiminnassamme on vapaita paikkoja. Soita ja kysy lisää!

Etusivu > Vammaispalvelut > Helsinki > Esperi Hoitokoti Sointu, Helsinki

Vapaita paikkoja

Päivätoiminnassamme on vapaita paikkoja. Soita ja kysy lisää!

Osaava hoiva -ikoni

Osaava hoiva ympäri vuorokauden

Ravintola-ikoni

Ravitsevat ja maukkaat ateriat

Kodinhoito-ikoni

Kattavat kodinhoitopalvelut kuten siivous ja pyykkäys

Harrastustoiminta-ikoni

Monipuolisesti harrastustoimintaa

Viihtyisä koti-ikoni

Turvallinen ja viihtyisä koti

Esperi Koti Sointu tarjoaa turvallisen kodin 46 vammaiselle. Palveluihimme kuuluvat ympärivuorokautinen palveluasuminen ja yhteisöllinen asuminen. Sointu sijaitsee Helsingin Herttoniemessä aivan merenrannan tuntumassa.

Aktiivinen arki

Kuntouttava työote kulkee arjessa mukana, voimistaen ja vahvistaen jokaista asukastamme itsenäiseen ja aktiiviseen elämään. Meillä asukkaat määrittävät itse oman arkensa rytmin ja kunkin tukitoimet suunnitellaan yksilöllisesti. Arjessa kulkee mukana kunkin asukkaan kuntoutussuunnitelman mukaiset toimet.

Tarjolla on samanhenkistä seuraa ja runsaasti harrastetoimintaa ja aktiviteetteja, aina asukkaan omilla ehdoilla. Päivä- ja viikko-ohjelma suunnitellaan asukkaiden tarpeiden ja toiveiden mukaisesti. Asukkaamme liikkuvat aktiivisesti myös kodin ulkopuolella, harrastusten, kuntoutuskäyntien ja töiden merkeissä.

Viihtyisä ympäristö

Soinnun kaikki tilat ovat esteettömiä. Kodissa on runsaasti tilavia ja viihtyisiä yhteistiloja, minkä lisäksi asukkaalla on oma asunto (21-27 m² yksiö) omalla kylpyhuoneella. Alueelta löytyy kattavasti eri palveluita, harrastusmahdollisuuksia sekä tietenkin luonnonkauniita ulkoilureittejä mm. Kivinokan esteetön luontopolku. Herttoniemen rannat, metroasema ja kauppakeskus sijaitsevat vain muutaman sadan metrin päässä Soinnusta.

Päivätoiminta

Sointu tarjoaa päivätoimintaa erityistä tukea tarvitseville henkilöille. Toiminta perustuu keskeisesti yhteisöllisyyteen ja yhteiskunnassa toimimiseen. Päivätoiminnassa keskitytään itsenäisen elämisen taitojen harjoitteluun sekä toimintakyvyn ylläpitämiseen ja parantamiseen. Tavoitteena on tukea asiakkaiden osallisuutta ja rohkaista heitä aktiivisuuteen yhteiskunnassa.

Päivätoiminta on organisoitu teemoitettuun vuosikelloon. Asiakkaat osallistuvat aktiivisesti päivätoiminnan suunnitteluun, mikä tekee toiminnasta asiakaslähtöistä ja yksilökeskeistä. Kysy lisää soittamalla!

Yksikönjohtaja

Mia Lehto
(yhteydenotot ark. 9-15)
050 337 2125
mia.lehto@esperi.fi

Tiimivastaava

Maria Laine
050 478 2091
maria.laine@esperi.fi

Ohjaajat

050 468 9738

Kuinka tyytyväisiä asukkaamme ovat palveluumme? Mittari näyttää asukastyytyväisyyskyselyn kaikkien kysymysten vastausten keskiarvon.

Kysy lisää palveluistamme

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Asiakaspalvelumme on valmiina vastaamaan kysymyksiisi arkisin klo 9-16.


Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

Yhteydenottoni liittyy

Jos toivot yhteydenottoa, jätäthän meille joko puhelinnumerosi tai sähköpostiosoitteesi.


Kun lähetät lomakkeen, asiantuntijamme voi olla sinuun yhteydessä puhelimitse tai sähköpostitse. Käsittelemme henkilötietojasi tietosuojaselosteen mukaisesti. Löydät tietosuojaselosteen täältä.​


​Töihin meille – lue lisää työskentelystä Esperillä