Esperi Hoitokoti Palomäki, Jämsä

Palomäentie 6, 42100 Jämsä
Katso kartalla

Yhteystiedot

Etusivu > Vammaispalvelut > Jämsä > Esperi Hoitokoti Palomäki, Jämsä
Osaava hoiva -ikoni

Osaava hoiva ympäri vuorokauden

Ravintola-ikoni

Ravitsevat ja maukkaat ateriat

Kodinhoito-ikoni

Kattavat kodinhoitopalvelut kuten siivous ja pyykkäys

Harrastustoiminta-ikoni

Monipuolisesti harrastustoimintaa

Viihtyisä koti-ikoni

Turvallinen ja viihtyisä koti

Esperi Koti Palomäki tarjoaa ympärivuorokautista palveluasumista (tehostettua palveluasumista), yhteisöllistä asumista (palveluasumista) ja tukiasumista kehitysvammaisille ja vammaisille henkilöille. Palomäki sijaitsee Jämsässä, lyhyen kävelymatkan päässä keskustasta. Asumisyksikössä on mahdollista asua pysyvästi, väliaikaisesti opiskelujen tai asumisvalmennuksen vuoksi tai käydä lomajaksoilla. Palomäki aloitti toimintansa helmikuussa 2016 ja osaksi Esperi-konsernia se liittyi kesällä 2017.

Mielekäs arki

Esperi Koti Palomäen toiminnan arvoperustan muodostavat yksilön kunnioitus, yhdessä tekeminen ja hyvä työ. Toiminnan tavoitteena on mahdollistaa asukkaillemme hyvä, turvallinen, aktiivinen, mahdollisimman omannäköinen ja itsenäinen elämä. Toimintaperiaatteena on, että jokaisella asukkaalla on oma ulko-ovi ja sen takana oma koti, jota asukas itse hallitsee.

Yhteisöllinen toiminta

Palomäessä toteutetaan säännöllisesti yhteisöllistä toimintaa. Yhteisöllinen toiminta pitää sisällään viikoittain järjestettäviä virikehetkiä sekä muuta toimintaa kuten tapahtumia, juhlia ja retkiä. Toiminnassa huomioidaan osallistujien yksilölliset tarpeet ja toiveet. Toimintaa suunnitellaankin yhdessä asukkaiden kanssa asukaskokouksissa. Palomäen ympäristön tarjoama pikkukaupungin asumismiljöö ja Jämsän keskustan lähellä olevat palvelut mahdollistavat loistavat puitteet myös kodin ulkopuolella tapahtuvaan toimintaan osallistumiselle sekä uusien asioiden ja itsenäisemmän elämän harjoittelulle.

Viihtyisä koti

Palomäen  tilat ovat kodikkaat ja turvalliset. Tiloissa on viihtyisät yhteiset toimintatilat ja jokaisella asukkaalla on oma tilava asuntonsa. Toiminta on tiiviisti integroitu ympäröivään asuinyhteisöön; talon ensimmäisessä kerroksessa on tavallisia asuntoja, joissa on mahdollisuus tuettuun asumiseen. Kolmannessa ja toisessa kerroksessa tarjotaan ympärivuorokautista palveluasumista ja yhteisöllistä asumista.

Yksikönjohtaja

Yksikönpäällikkö

Minna Paronen
(yhteydenotot ark. 9-15)
044 737 8040
minna.paronen@esperi.fi

Tiimivastaava

Annukka Ruusu
044 737 8084
annukka.ruusu@esperi.fi

Sairaanhoitaja

Karoliina Autio
karoliina.autio@esperi.fi

Kuinka tyytyväisiä asukkaamme ovat palveluumme? Mittari näyttää asukastyytyväisyyskyselyn kaikkien kysymysten vastausten keskiarvon.

Kysy lisää palveluistamme

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Asiakaspalvelumme on valmiina vastaamaan kysymyksiisi arkisin klo 9-16.


Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

Yhteydenottoni liittyy

Jos toivot yhteydenottoa, jätäthän meille joko puhelinnumerosi tai sähköpostiosoitteesi.


Kun lähetät lomakkeen, asiantuntijamme voi olla sinuun yhteydessä puhelimitse tai sähköpostitse. Käsittelemme henkilötietojasi tietosuojaselosteen mukaisesti. Löydät tietosuojaselosteen täältä.​


​Töihin meille – lue lisää työskentelystä Esperillä