Esperi Hoitokoti Narikka, Järvenpää

Yrittäjänkatu 37-39, 04460 Järvenpää
Katso kartalla

Yhteystiedot

Etusivu > Vammaispalvelut > Järvenpää > Esperi Hoitokoti Narikka, Järvenpää
Osaava hoiva -ikoni

Osaava hoiva ympäri vuorokauden

Ravintola-ikoni

Ravitsevat ja maukkaat ateriat

Kodinhoito-ikoni

Kattavat kodinhoitopalvelut kuten siivous ja pyykkäys

Harrastustoiminta-ikoni

Monipuolisesti harrastustoimintaa

Viihtyisä koti-ikoni

Turvallinen ja viihtyisä koti

Esperi Koti Narikka tarjoaa asumis-, tilapäishoito- ja päivätoimintapalveluita kehitysvammaisille Järvenpäässä. Palvelut on suunnattu lievästi ja keskivaikeasti kehitysvammaisille henkilöille, jotka tarvitsevat ympärivuorokautista tai päivittäistä tukea arjessaan. Tavoitteenamme on, että asiakkaamme pystyvät vaikuttamaan omaan elämäänsä ja osallistumaan yhteiskuntaan sen täysvaltaisina jäseninä. Narikka on toiminut vuodesta 1997 lähtien, osaksi Esperi-konsernia yritys liittyi vuonna 2013.

Palveluvalikoi­maan kuuluvat

  • Ympärivuorokautinen asumispalvelu (ent. autettu asuminen):  Iso- ja KotiNarikka ovat kodikkaita sekä asukkaidensa näköisiä viihtyisiä omakotitaloja. Palvelu sisältää asunnon ja päivittäisessä elämässä tarvittavan avun ja ohjauksen. Iso- ja KotiNarikka tarjoavat ympärivuorokautista autettua asumista lievästi ja keskivaikeasti kehitysvammaisille henkilöille.
  • Tuettu asuminen:  Tukiasuminen tarjoaa  ryhmämuotoista asumista vähän tukea ja ohjausta tarvitseville henkilöille. Tavoitteena on itsenäisempi asuminen tulevaisuudessa tai oikean asumismuodon löytyminen.
  • Tilapäishoito:  PikkuNarikka tarjoaa  elämyksellistä ja turvallista  tilapäishoitoa kotona asuville tai erityistä tukea tarvitseville kehitysvammaisille nuorille. Tilapäishoitoa tarjotaan arkisin, viikonloppuisin sekä koulujen loma-aikoina. Mielenkiintoiset teemat ja aktiivinen toiminta tekevät  jaksoista ikimuistoisia. Narikan tilapäishoito on myös erittäin toiminnallista. Viikonloppujen teemat seuraavat vuodenaikoja ja nuorten toiveita, suosituin viikonloppu on tietenkin Linnanmäki-viikonloppu! Kesäleirien teemoina ovat muun muassa seikkailuleiri, Suomen luonto, Blues-leiri ja Matka maailman ympäri.
  • Päivätoiminta ja tuettu työtoiminta:  PäiväNarikka tarjoaa suunnitelmallista ja ohjattua toimintaa, sekä mielekästä tekemistä aikuisille kehitysvammaisille arkipäivisin.  Palvelumme koostuu teemallisista jaksoista ja kursseista, joihin asiakkaalla on mahdollisuus hakeutua myös ilman sitoutumista päivätoimintaan. Voit tilata esitteen seuraavista kursseistamme  tästä.

Aktiivinen arki

Narikassa tekemisen lähtökohtana on turvallinen toiminta. Retket elokuviin, vierailut lähikohteisiin ja spontaanit karaoketuokiot ovat tärkeä osa arkeamme. Työn ja koulun ohella  kannustamme asukkaitamme  monipuoliseen harrastus- ja vapaa-ajantoimintaan.

Turvallinen ympäristö

Narikan asumispalveluyksiköt sijaitsevat Nummenkylässä Järvenpäässä ja päivätoimintapalveluita tarjoava  PäiväNarikka sijaitsee  Järvenpään Uudenmaantiellä. Iso- ja KotiNarikka ovat kodikkaita sekä asukkaidensa näköisiä omakotitaloja. Samalla tontilla Nummenkylässä toimivat myös tilapäishoidonyksikkö PikkuNarikka sekä tukiasumisen yksikkö PihaNarikka. Tilat ovat turvalliset ja kodinomaiset. Asukkailla on käytössään viihtyisät ja isot piha-alueet.  

Narikassa työskentelee yksikönpäällikkö, sairaanhoitaja, tiimivastaava sekä ohjaajia. Työntekijämme  ovat pääsääntöisesti lähihoitajia ja sosionomeja. Lisäksi heillä on erilaisia erityisosaamisalueita. Hoitotyön ammattilaisten ohella Narikan oma emäntä vastaa arkisin asukkaiden sekä henkilökunnan ruokahuollosta.  

Yksikönpäällikkö

Mervi Natri
(yhteydenotot ark. 9-15)
050 406 8514
mervi.natri@esperi.fi

Ohjaajat

IsoNarikka 050 583 5325
KotiNarikka 046 921 2991
PikkuNarikka 050 527 9069
PäiväNarikka 050 323 6383

Tiimivastaavat

KotiNarikka, IsoNarikka  & PikkuNarikka
Tiina Pikkarainen
050 360 7454
tiina.pikkarainen@esperi.fi

PäiväNarikka
Saara Peltoniemi
050 361 0526
saara.peltoniemi@esperi.fi

Kuinka tyytyväisiä asukkaamme ovat palveluumme? Mittari näyttää asukastyytyväisyyskyselyn kaikkien kysymysten vastausten keskiarvon.

Kysy lisää palveluistamme

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Asiakaspalvelumme on valmiina vastaamaan kysymyksiisi arkisin klo 9-16.


Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

Yhteydenottoni liittyy

Jos toivot yhteydenottoa, jätäthän meille joko puhelinnumerosi tai sähköpostiosoitteesi.


Kun lähetät lomakkeen, asiantuntijamme voi olla sinuun yhteydessä puhelimitse tai sähköpostitse. Käsittelemme henkilötietojasi tietosuojaselosteen mukaisesti. Löydät tietosuojaselosteen täältä.​


​Töihin meille – lue lisää työskentelystä Esperillä