Esperi Hoitokoti Pähkinä, Järvenpää

Purjopolku 1, 04410 Järvenpää
Katso kartalla

Yhteystiedot

Etusivu > Vammaispalvelut > Järvenpää > Esperi Hoitokoti Pähkinä, Järvenpää
Osaava hoiva -ikoni

Osaava hoiva ympäri vuorokauden

Ravintola-ikoni

Ravitsevat ja maukkaat ateriat

Kodinhoito-ikoni

Kattavat kodinhoitopalvelut kuten siivous ja pyykkäys

Harrastustoiminta-ikoni

Monipuolisesti harrastustoimintaa

Viihtyisä koti-ikoni

Turvallinen ja viihtyisä koti

Järvenpäähän valmistui uusi kehitysvammaisten asumispalveluyksikkö Esperi Koti Pähkinä syksyllä 2017. Koti tarjoaa ympärivuorokautista autettua asumista. Autetun asumisen ryhmäkoti tarjoaa kodin 15 kehitysvammaiselle. Erillisessä rivitalossa on viisi tukiasumisen asuntoa. Toiminta sopii myös vaikeavammaisille ja autisteille. Koti sijaitsee rauhallisella pientaloalueella. Pähkinä on turvallinen ja viihtyisä koti, johon omaiset ja ystävät ovat aina tervetulleita.

Toiminnallinen arki

Asukkaiden omatoimisuutta ja itsenäisyyttä tuetaan asukkaan voimavarat huomioiden. Toiminnan lähtökohtana on aktiivinen arki. Asuminen on kodinomaista; päivät rytmittyvät erilaisten arjen askareiden ja kodin ulkopuolisten tapahtumien sekä retkien mukaan. Päivä-, työ- tai avotyötoimintaan osallistutaan arkisin, yksilöllisen suunnitelman mukaisesti.

Viihtyisä koti

Jokaisella asukkaalla on oma tilava huone ja esteetön kylpyhuone. Yhteiset ruokailu- ja seurustelutilat ovat avarat ja kodinomaiset. Käytössä on myös avara ja kaunis piha-alue, jossa vietetään yhdessä aikaa seurustellen, pelaillen ja kesäpäivistä nauttien. Kodilta on hyvät liikenneyhteydet.

Asumispalveluun kuuluvat

Autettuun asumispalveluun kuuluvat ympärivuorokautinen apu, ravitsevat ateriat, toimivat tukipalvelut ja monipuolinen harrastus- ja viriketoiminta. Kevyempi tukiasuminen on tarkoitettu lievästi kehitysvammaisille henkilöille, joiden tuen ja avun tarve on vähäinen. Tukiasumisen palveluun kuuluvat ohjaus ja apu päivittäisissä toiminnoissa sekä asukkaan hyvinvoinnista huolehtiminen.

Yksikönjohtaja

Yksikönpäällikkö

Hanna Rinnet
(yhteydenotot ark. 9-15)
050 503 1328
hanna.rinnet@esperi.fi

Tiimivastaava

Janika Unhola
janika.unhola@esperi.fi

Sairaanhoitaja

Niina Miettinen
niina.miettinen@esperi.fi

Kuinka tyytyväisiä asukkaamme ovat palveluumme?<br /> Mittari näyttää asukastyytyväisyyskyselyn kaikkien kysymysten vastausten keskiarvon.

Kysy lisää palveluistamme

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Asiakaspalvelumme on valmiina vastaamaan kysymyksiisi arkisin klo 9-16.


Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

Yhteydenottoni liittyy

Jos toivot yhteydenottoa, jätäthän meille joko puhelinnumerosi tai sähköpostiosoitteesi.


Kun lähetät lomakkeen, asiantuntijamme voi olla sinuun yhteydessä puhelimitse tai sähköpostitse. Käsittelemme henkilötietojasi tietosuojaselosteen mukaisesti. Löydät tietosuojaselosteen täältä.​


​Töihin meille – lue lisää työskentelystä Esperillä