Esperi Hoitokoti Kotikoivu, Kajaani

Kaikukatu 3, 87700 Kajaani
Katso kartalla

Yhteystiedot

Etusivu > Vammaispalvelut > Kajaani > Esperi Hoitokoti Kotikoivu, Kajaani
Osaava hoiva -ikoni

Osaava hoiva ympäri vuorokauden

Ravintola-ikoni

Ravitsevat ja maukkaat ateriat

Kodinhoito-ikoni

Kattavat kodinhoitopalvelut kuten siivous ja pyykkäys

Harrastustoiminta-ikoni

Monipuolisesti harrastustoimintaa

Viihtyisä koti-ikoni

Turvallinen ja viihtyisä koti

Esperi Kotikoivu tarjoaa ympärivuorokautista hoivaa 20 kehitysvammaiselle asukkaalle Kajaanissa. Kotikoivu koostuu kolmesta solusta, Koivusta, Männystä ja Kuusesta. Osaksi Esperiä yritys liittyi kesäkuussa 2022.

Mielekäs arki

Asukkaat osallistuvat kodin arjen askareisiin toimintakykynsä mukaisesti. Toiminnan ohjaavana periaatteena on asukkaiden itsenäisyyden ja itsemääräämisoikeuden kunnioittaminen.  Asukkaiden toimintakykyä ylläpidetään ja kehitetään moniammatillisen henkilökuntamme avustuksella.

Asukkaiden ryhmäkodin ulkopuolista elämää ja sosiaalisia suhteita tuetaan mahdollisuuksien ja tarpeiden mukaan. Yhteisöllisyys näkyy yhteisissä toiminnoissa ja pelisäännöissä, jotka vahvistavat turvallisuuden- ja yhteenkuuluvuuden tunteita. Yhteenkuuluvuutta vahvistetaan myös erilaisilla ryhmäaktiviteeteilla sekä retkillä kodin viihtyisässä lähiympäristössä.

Viihtyisä ympäristö

Kotikoivu sijaitsee rauhallisella asuinalueella noin 8min ajomatkan päässä Kajaanin keskustasta. Kodin tiloissa on useita viihtyisiä yhteistiloja, joissa jokainen voi oleskella ja osallistua yhteisiin toimintatuokioihin. Keittiössä asukkaat voivat toimintakykynsä mukaan osallistua muun muassa ruoanlaittoon, leipomiseen sekä kodinkeittiötöihin.

Yhteisöllisyys toteutuu hyvin kodin yhteisten tilojen myötä. Viikoittaiseen ohjelmaan kuuluvat erilaiset askartelu-, laulu- ja pelituokiot. Yhteiset ruokailuhetket ja muut arjen askareet ovat osa päivittäistä toimintaamme. Kodin tunnelmaa nostattaa pihalla oleva oma terassi, jossa erityisesti kesäisin vietämme paljon aikaa.

Kajaanin kaupunki tarjoaa puolestaan kattavasti erilaisia palveluita sekä ihanteelliset puitteet turvalliselle asumiselle.  Kajaanin alueella on useita viihtyisiä asuinalueita, joissa  yhdistyvät kaupunkielämän ja maaseudun parhaimmat puolet. Kodikkaat asuinalueet, luonnon läheisyys ja turvallinen kaupunkiasuminen ovat Kajaanin valttikortteja.  

Yksikönjohtaja

Yksikönpäällikkö

Sini Loisa
(yhteydenotot ark. 9-15)
050 524 1290
sini.loisa@esperi.fi

Ohjaajat

Koivu 050 517 6369
Mänty 050 462 1059
Kuusi 050 589 9908

Tiimivastaava

Reeta-Mari Manninen
050 593 7672
reeta-mari.manninen@esperi.fi

Kuinka tyytyväisiä asukkaamme ovat palveluumme? Mittari näyttää asukastyytyväisyyskyselyn kaikkien kysymysten vastausten keskiarvon.

Kysy lisää palveluistamme

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Asiakaspalvelumme on valmiina vastaamaan kysymyksiisi arkisin klo 9-16.


Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

Yhteydenottoni liittyy

Jos toivot yhteydenottoa, jätäthän meille joko puhelinnumerosi tai sähköpostiosoitteesi.


Kun lähetät lomakkeen, asiantuntijamme voi olla sinuun yhteydessä puhelimitse tai sähköpostitse. Käsittelemme henkilötietojasi tietosuojaselosteen mukaisesti. Löydät tietosuojaselosteen täältä.​


​Töihin meille – lue lisää työskentelystä Esperillä