Esperi Hoitokoti Sinirinta, Kankaanpää

Laakakatu 1, 38700 Kankaanpää
Katso kartalla

Yhteystiedot

Vapaita asukaspaikkoja!

Meillä on vielä vapaita paikkoja. Soita ja kysy lisää palveluistamme! Katso yhteystiedot täältä.

Etusivu > Vammaispalvelut > Kankaanpää > Esperi Hoitokoti Sinirinta, Kankaanpää
Osaava hoiva -ikoni

Osaava hoiva ympäri vuorokauden

Ravintola-ikoni

Ravitsevat ja maukkaat ateriat

Kodinhoito-ikoni

Kattavat kodinhoitopalvelut kuten siivous ja pyykkäys

Harrastustoiminta-ikoni

Monipuolisesti harrastustoimintaa

Viihtyisä koti-ikoni

Turvallinen ja viihtyisä koti

Esperi Koti Sinirinta tarjoaa ympärivuorokautista palveluasumista sekä tukiasumista kehitysvammaisille henkilöille Kankaanpäässä. Sinirinnan ympärivuorokautisen palveluasumisen ryhmäkoti tarjoaa kodin 15 kehitysvammaiselle rauhallisella ja turvallisella asuinalueella. Tiloista löytyy myös viisi viihtyisää tuetun asumisen asuntoa, jotka sijaitsevat erillisessä rivitalossa ryhmäkodin vieressä.

Aktiivinen arki

Ryhmäkodin ja tuetun asumisen asukkaiden omatoimisuutta tuetaan asukkaan voimavarat huomioiden. Asuminen on kodinomaista; päivät rytmittyvät erilaisten arjen askareiden ja kodin ulkopuolisten tapahtumien sekä retkien mukaan. Päivä-, työ- tai avotyötoimintaan osallistutaan arkisin, yksilöllisen suunnitelman mukaisesti. Omaiset ja läheiset ovat aina tervetulleita joka päivä!

Viihtyisä koti

Esperi Koti Sinirinta sijaitsee Pitkämäen kaupunginosassa luontokeskeisellä ja rauhallisella alueella. Sinirinnan välittömässä läheisyydessä sijaitsevat liikuntakeskuksen pururata ja talvella hiihtoladut. Liikuntakeskukseen on 2 km ja uimahalliin 3 km. Luonto ja ympäristö mahdollistavat aktiivisen ulkoilun ja liikkumisen.

Jokaisella asukkaalla on oma tilava huone ja esteetön kylpyhuone. Yhteiset ruokailu- ja seurustelutilat ovat avarat ja kodinomaiset. Sinirinnassa asukkailla on myös käytössään tuvallinen ja viihtyisä piha-alue.

Kattavat palvelut

Ympärivuorokautiseen palveluasumiseen kuuluvat ympärivuorokautinen apu, ravitsevat ateriat, toimivat tukipalvelut ja monipuolinen harrastus- ja viriketoiminta. Kevyempi tuettu asuminen on tarkoitettu lievästi kehitysvammaisille henkilöille, joiden tuen ja avun tarve on vähäinen. Tuetun asumisen palveluun kuuluvat ohjaus ja apu päivittäisissä toiminnoissa sekä asukkaan hyvinvoinnista huolehtiminen.

Kiinnostuitko? Tule tutustumaan varaamalla oma esittelyaika soittamalla tai laittamalla sähköpostia.
Yksikönjohtaja

Yksikönpäällikkö

Outi Kangasniemi
(yhteydenotot ark. 9-15)
050 326 8049
outi.kangasniemi@esperi.fi

Tiimivastaava-sairaanhoitaja

Marjut Mäkelä
(yhteydenotot ark. 9-15)
050 448 3204
marjut.makela@esperi.fi

Ohjaajat

050 434 6954
050 437 6867

Ajo-ohje

Jämintieltä kääntyy Pitkämäenkatu. Pitkämäenkatua ajetaan, kunnes vasemmalle kääntyy Mailakatu. Mailakatu muuttuu Laakakaduksi. Esperi Koti Sinirinta löytyy kadun vasemmalta puolelta. Tervetuloa!

Kuinka tyytyväisiä asukkaamme ovat palveluumme? Mittari näyttää asukastyytyväisyyskyselyn kaikkien kysymysten vastausten keskiarvon.

Kysy lisää palveluistamme

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Asiakaspalvelumme on valmiina vastaamaan kysymyksiisi arkisin klo 9-16.


Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

Yhteydenottoni liittyy

Jos toivot yhteydenottoa, jätäthän meille joko puhelinnumerosi tai sähköpostiosoitteesi.


Kun lähetät lomakkeen, asiantuntijamme voi olla sinuun yhteydessä puhelimitse tai sähköpostitse. Käsittelemme henkilötietojasi tietosuojaselosteen mukaisesti. Löydät tietosuojaselosteen täältä.​


​Töihin meille – lue lisää työskentelystä Esperillä