Esperi Hoitokoti Karelia, Kokkola

Vanha Ouluntie 32, 67600 Kokkola
Katso kartalla

Yhteystiedot

Vapaita asukaspaikkoja!

Meillä on vielä vapaita paikkoja. Soita ja kysy lisää palveluistamme! Katso yhteystiedot täältä.

Etusivu > Vammaispalvelut > Kokkola > Esperi Hoitokoti Karelia, Kokkola
Osaava hoiva -ikoni

Osaava hoiva ympäri vuorokauden

Ravintola-ikoni

Ravitsevat ja maukkaat ateriat

Kodinhoito-ikoni

Kattavat kodinhoitopalvelut kuten siivous ja pyykkäys

Harrastustoiminta-ikoni

Monipuolisesti harrastustoimintaa

Viihtyisä koti-ikoni

Turvallinen ja viihtyisä koti

Esperi Koti Karelia on tarkoitettu vammaispalvelun asiakkaille, jotka tarvitsevat paljon hoivaa ja huolenpitoa vaikean sairauden tai vammautumisen seurauksena. Karelia tarjoaa ympärivuorokautista palveluasumista 19 asukkaalle, yhteisöllistä asumista viidelle asukkaalle sekä tuettua asumista.

Mielekäs arki

Esperi Koti Kareliassa asukkaat saavat apua, tukea ja ohjausta yksilöllisen tarpeensa sekä toimintakykynsä mukaan. Asukkaat osallistuvat kodin päivittäisiin toimiin ja arjen askareisiin monipuolisesti voimavarojensa puitteissa. Heitä kannustetaan itsenäisyyteen ja tuetaan osallistumaan omaa elämää koskevaan päätöksentekoon.  Toiminnan lähtökohtana on aktiivinen arki, joka on täynnä harrastustoimintaa.  

Turvallinen koti

Karelia on kodinomainen asumisyksikkö. Jokaisella asukkaalla on käytössään oma huone ja jokaiseen asukashuoneistoon kuuluu esteetön wc/kylpyhuone. Asukkaat voivat kalustaa huoneen omilla huonekaluilla, mikä lisää turvallisuuden tunnetta. Kareliassa on viisi itsenäiseen asumiseen harjaantumista haluaville 25 m ² suuruisia tukiasuntoja. Niissä on oma  sisäänkäynti ja varusteina pienoiskeittiö, makuualkovi sekä tilava inva-mitoitettu kylpyhuone-WC. Nykyaikaiset tilat sekä ammattitaitoinen ja hoitoalan koulutuksen saanut henkilökunta luovat viihtyisät, laadukkaat ja turvalliset puitteet vaativaankin hoidontarpeeseen.

Koti Karelia sijaitsee Kokkolan Måsalassa Vanhan Ouluntien varrella rauhallisella alueella. Kodin lähistöllä lyhyen kävelymatkan päässä sijaitsevat puistoalueet ja Köykärin hiihtokeskus sekä frisbeegolf-rata tarjoavat mahtavat ulkoilumahdollisuudet asukkaille. Kodilta on lähimpään ruokakauppaan alle 2 km ja kaupungin keskustaan alle 4 km matka.

Yksikönjohtaja

Yksikönpäällikkö

Henna Vähäkuopus
(yhteydenotot ark. 9-15)
044 731 1340
henna.vahakuopus@esperi.fi

Tiimivastaava-sairaanhoitaja

Henriikka Kunelius
044 731 1363
henriikka.kunelius@esperi.fi

Kuulumisia ei löytynyt.

Kysy lisää palveluistamme

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Asiakaspalvelumme on valmiina vastaamaan kysymyksiisi arkisin klo 9-16.


Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

Yhteydenottoni liittyy

Jos toivot yhteydenottoa, jätäthän meille joko puhelinnumerosi tai sähköpostiosoitteesi.


Kun lähetät lomakkeen, asiantuntijamme voi olla sinuun yhteydessä puhelimitse tai sähköpostitse. Käsittelemme henkilötietojasi tietosuojaselosteen mukaisesti. Löydät tietosuojaselosteen täältä.​


​Töihin meille – lue lisää työskentelystä Esperillä