Esperi Hoitokoti Savolanmutka, Kuopio

Savolanmutka 3, 70820 Kuopio
Katso kartalla

Yhteystiedot

Vapaita asukaspaikkoja!

Meillä on vielä vapaita paikkoja. Soita ja kysy lisää palveluistamme! Katso yhteystiedot täältä.

Etusivu > Vammaispalvelut > Kuopio > Esperi Hoitokoti Savolanmutka, Kuopio
Osaava hoiva -ikoni

Osaava hoiva ympäri vuorokauden

Ravintola-ikoni

Ravitsevat ja maukkaat ateriat

Kodinhoito-ikoni

Kattavat kodinhoitopalvelut kuten siivous ja pyykkäys

Harrastustoiminta-ikoni

Monipuolisesti harrastustoimintaa

Viihtyisä koti-ikoni

Turvallinen ja viihtyisä koti

Esperi Koti Savolanmutka tarjoaa ympärivuorokautista autettua asumista sekä tukiasumista kehitysvammaisille henkilöille Kuopiossa. Autetun asumisen ryhmäkoti tarjoaa kodin 15 kehitysvammaiselle. Pihapiirin erillisessä luhtitalossa on seitsemän tukiasuntoa. Koti on aloittanut toimintansa maaliskuussa 2017.

Toiminnallinen arki

Monipuolinen viriketoiminta ja mielekäs tekeminen ovat tärkeä osa hoitokodin arkea. Asukkaiden omatoimisuutta tuetaan asukkaan voimavarat huomioiden. Asuminen on kodinomaista; päivät rytmittyvät erilaisten arjen askareiden ja kodin ulkopuolisten tapahtumien sekä retkien mukaan. Päivä-, työ- tai avotyötoimintaan osallistutaan arkisin, yksilöllisen suunnitelman mukaisesti. Päivätoiminta luo rytmiä ja säännöllisyyttä arkeen.  Omaiset ja läheiset ovat lämpimästi tervetulleita joka päivä!

Viihtyisä koti

Savolanmutka sijaitsee viihtyisällä ja vehreällä omakotitaloalueella Savolanniemen kaupunginosassa. Jokaisella asukkaalla on oma tilava huone ja esteetön wc-/kylpyhuone. Yhteiset ruokailu- ja oleskelutilat ovat avarat ja kodinomaiset. Kodissa asukkailla on myös käytössään kaunis ja turvallinen piha-alue. Yhteistiloissa ja pihalla harrastetaan sekä vietetään juhlia ja muita yhteisiä hetkiä. Savolanmutka on suunniteltu kodinomaiseksi asiakasryhmän tarpeet huomioon ottaen. Bussipysäkki on kodin vieressä.

Asumispalveluun kuuluvat

Autettuun asumispalveluun kuuluvat ympärivuorokautinen apu, ravitsevat ateriat, toimivat tukipalvelut ja monipuolinen harrastus- ja viriketoiminta. Kevyempi tukiasuminen on tarkoitettu lievästi kehitysvammaisille henkilöille, joiden tuen ja avun tarve on vähäinen. Tukiasumisen palveluun kuuluvat ohjaus ja apu päivittäisissä toiminnoissa sekä asukkaan hyvinvoinnista huolehtiminen.

Yksikönjohtaja

Yksikönpäällikkö

Kalle Pakarinen
(yhteydenotot ark. 9-15)
050 595 4244
kalle.pakarinen@esperi.fi

Ohjaajat

Ryhmäkoti 050 329 8314 (24/7)
Tukiasunnot 050 329 9318

Kuinka tyytyväisiä asukkaamme ovat palveluumme? Mittari näyttää asukastyytyväisyyskyselyn kaikkien kysymysten vastausten keskiarvon.

Kysy lisää palveluistamme

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Asiakaspalvelumme on valmiina vastaamaan kysymyksiisi arkisin klo 9-16.


Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

Yhteydenottoni liittyy

Jos toivot yhteydenottoa, jätäthän meille joko puhelinnumerosi tai sähköpostiosoitteesi.


Kun lähetät lomakkeen, asiantuntijamme voi olla sinuun yhteydessä puhelimitse tai sähköpostitse. Käsittelemme henkilötietojasi tietosuojaselosteen mukaisesti. Löydät tietosuojaselosteen täältä.​


​Töihin meille – lue lisää työskentelystä Esperillä