Esperi Hoitokoti Oulun Iiris, Oulu

Kandintie 2 E 35, 90570 Oulu
Katso kartalla

Yhteystiedot

Etusivu > Vammaispalvelut > Oulu > Esperi Hoitokoti Oulun Iiris, Oulu
Osaava hoiva -ikoni

Osaava hoiva ympäri vuorokauden

Ravintola-ikoni

Ravitsevat ja maukkaat ateriat

Kodinhoito-ikoni

Kattavat kodinhoitopalvelut kuten siivous ja pyykkäys

Harrastustoiminta-ikoni

Monipuolisesti harrastustoimintaa

Viihtyisä koti-ikoni

Turvallinen ja viihtyisä koti

Esperi Koti Oulun Iiris lämminhenkinen koti kehitysvammaisille. Koti tarjoaa ympärivuorokautista autettua asumista 10 henkilölle ja tukiasumista neljälle henkilölle.

Toiminnallinen  arki

Hoitokoti Oulun Iiriksen asukkaat osallistuvat kodin päivittäisiin toimiin ja arjen askareisiin yksilöllisen toimintakykynsä mukaisesti. Toiminnan lähtökohtana on aktiivinen arki. Asukkaita kannustetaan omatoimisuuteen, itsenäisyyteen ja tuetaan osallistumaan omaa elämää koskevaan päätöksentekoon.  

Päivittäinen ulkoilu ja mielekäs tekeminen ovat viikko-ohjelman kulmakiviä. Aktiviteetit ovat monipuolisia, jotta jokaiselle löytyy mielekästä tekemistä. Toiminta teemoitetaan vuodenaikojen ja erilaisten juhlapyhien mukaan unohtamatta, että tavallinen arkikin voi olla yhtä juhlaa. Yhdessä vietetään juhlapyhiä ja syntymäpäiviä, osallistutaan yksin ja yhdessä mielekkääseen harrastustoimintaan ja vieraillaan paikallisissa tapahtumissa. Lisäksi osa asukkaista osallistuu päivä- ja työtoimintaan kodin ulkopuolella.

Viihtyisä ympäristö

Koti sijaitsee rauhallisella asuinalueella kauniin luonnon läheisyydessä Oulussa Syynimaan aueella. Kävelymatkan päässä on Kaijonharjun keskusta sekä Linnanmaan kauppakeskus, jossa on Prisma, pizzeria, kampaamo. Oulun keskustaan on matkaa 5 km, Ammattiopisto Luovi sijaitsee 6 km päässä ja bussipysäkki 200m päässä.

Luhtitaloyhtiö, jossa on 5 taloa. Oulun Iiris on E-talon alakerrassa. Tukiasunnot ovat E-talon yläkerrassa, samoin kuin asukkaiden vapaa-ajantila. Asiakas voi vuokrata asunnon pihapiiristä ja henkilökunta antaa asiakkaalle tukipalveluja. Asukkailla on oma grilli takapihalla. Taloyhtiön piharakennuksessa on pyykkitupa, sauna ja kerhotila.  Kodin piha on viihtyisä ja asukkaiden kanssa vietetään  paljon aikaa yhdessä niin omalla pihalla kuin lähimaastossakin.  Etupihalla on huvimaja, leikkipaikka ja keinut.  

Yksikönjohtaja

Yksikönpäällikkö

Riina Kallio
(yhteydenotot ark. 9-15)
050 564 0842
riina.kallio@esperi.fi

Ohjaajat

​​​​​050 309 8499
050 313 9287

Tiimivastaava

Tuire Tuomi
tuire.tuomi@esperi.fi

Sairaanhoitaja

Maija-Leena Pauna
maija-leena.pauna@esperi.fi

Kuinka tyytyväisiä asukkaamme ovat palveluumme? Mittari näyttää asukastyytyväisyyskyselyn kaikkien kysymysten vastausten keskiarvon.

Kysy lisää palveluistamme

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Asiakaspalvelumme on valmiina vastaamaan kysymyksiisi arkisin klo 9-16.


Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

Yhteydenottoni liittyy

Jos toivot yhteydenottoa, jätäthän meille joko puhelinnumerosi tai sähköpostiosoitteesi.


Kun lähetät lomakkeen, asiantuntijamme voi olla sinuun yhteydessä puhelimitse tai sähköpostitse. Käsittelemme henkilötietojasi tietosuojaselosteen mukaisesti. Löydät tietosuojaselosteen täältä.​


​Töihin meille – lue lisää työskentelystä Esperillä