Esperi Hoitokoti Kivitasku, Rauma

Sorkantie 23, 26100 Rauma
Katso kartalla

Yhteystiedot

Etusivu > Vammaispalvelut > Rauma > Esperi Hoitokoti Kivitasku, Rauma
Osaava hoiva -ikoni

Osaava hoiva ympäri vuorokauden

Ravintola-ikoni

Ravitsevat ja maukkaat ateriat

Kodinhoito-ikoni

Kattavat kodinhoitopalvelut kuten siivous ja pyykkäys

Harrastustoiminta-ikoni

Monipuolisesti harrastustoimintaa

Viihtyisä koti-ikoni

Turvallinen ja viihtyisä koti

Raumalla sijaitseva Esperi Koti Kivitasku tarjoaa ympärivuorokautista palveluasumista kodinomaisessa ympäristössä 15 kehitysvammaiselle sekä erityistä tukea tarvitsevalle henkilölle. Vakituisen asumisen ohella, palveluun kuuluu myös tilapäishoito esimerkiksi omaishoitajan vapaiden tai asumisharjoittelun ajaksi. Kivitaskussa työskentelee osaava henkilöstö, joka on erikoistunut autismikirjon asiakkaisiin.

Mielekäs ja aktiivinen arki

Kodin asukkailla voi olla erityisen tuen tarpeita niin psyykkisellä, fyysisellä kuin sosiaalisella alueella. Asukkaille laaditaan hoito-, palvelu ja kuntoutussuunnitelma, jonka mukaan asukkaan toimintakykyä pyritään kehittämään ja ylläpitämään päivittäisissä toimissa hänen itsemääräämisoikeuttaan kunnioittaen. Kommunikaation tukeminen ja omatoimisuuden edistäminen ovat tärkeitä tavoitteita Kivitaskussa. Asukkaita tuetaan mahdollisimman itsenäiseen ja omatoimiseen arkeen – asukkaan yksilöllinen tuen tarve huomioiden.    

Toiminnan lähtökohtana on aktiivinen ja mielekäs arki, jota tukee monipuolinen virike- ja harrastustoiminta.  Arkipäivisin asukkaat osallistuvat kunnan järjestämään päivä- ja työtoimintaan, sillä nämä  luovat rytmiä ja säännöllisyyttä arkeen.  Asukkaat osallistuvat myös yksilöllisten voimavarojensa mukaisesti kodin askareisiin, kuten kodin puhtaanapitoon, pyykkihuoltoon ja ruoanlaittoon. Toiminnassa ja sen suunnittelussa otetaan huomioon osallistujien toiveet, erityispiirteet ja aistitoimintojen erilaiset vaatimukset.  

Turvallinen koti ja viihtyisä ympäristö

Kivitasku on esteetön yksikerroksinen kodikas talo, jossa jokaisella asukkaalla on käytössään oma tilava 25 neliön huone ja wc-/suihkutila sekä viihtyisät yhteistilat. Asukkaat voivat itse sisustaa oman huoneensa mieleisekseen. Kodin tunnelmaa nostattaa saunan lisäksi avaran piha-alueen ihana terassi, jossa voi nauttia aurinkoisista päivistä vuoden ympäri.  

Linja-autot  kulkevat kätevästi  aivan kodin vierestä ja kävelymatkan päästä löytyvät lisäksi kirjasto, ruokakauppoja  sekä ostoskeskus. Kivitaskun läheisyydessä on myös luontoa, jossa retkeily ja ulkoilu on turvallista. Noin 1,3km päässä sijaitsevassa Vanhan Rauman alueella  idyllisissä maisemissa  voi puolestaan huilata  hetken  maistelemalla torin herkkuja tai osallistumalla erilaisiin tapahtumiin.  

Kiinnostuitko? Tule tutustumaan Kivitaskuun ja varaa oma esittelyaika soittamalla tai laittamalla sähköpostia.  
Yksikönjohtaja

Yksikönpäällikkö

Niina Saarinen
(yhteydenotot ark. 9-15)
050 570 3101
niina.saarinen@esperi.fi

Tiimivastaava-sairaanhoitaja

Eerika Salo
050 309 5843
eerika.salo@esperi.fi

Ohjaajat

050 382 6489

Kuinka tyytyväisiä asukkaamme ovat palveluumme? Mittari näyttää asukastyytyväisyyskyselyn kaikkien kysymysten vastausten keskiarvon.

Kysy lisää palveluistamme

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Asiakaspalvelumme on valmiina vastaamaan kysymyksiisi arkisin klo 9-16.


Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

Yhteydenottoni liittyy

Jos toivot yhteydenottoa, jätäthän meille joko puhelinnumerosi tai sähköpostiosoitteesi.


Kun lähetät lomakkeen, asiantuntijamme voi olla sinuun yhteydessä puhelimitse tai sähköpostitse. Käsittelemme henkilötietojasi tietosuojaselosteen mukaisesti. Löydät tietosuojaselosteen täältä.​


​Töihin meille – lue lisää työskentelystä Esperillä