Esperi Toimintakeskus Oivapaja, Sastamala

Puistokatu 3, 38200 Sastamala
Katso kartalla

Yhteystiedot

Etusivu > Vammaispalvelut > Sastamala > Esperi Toimintakeskus Oivapaja, Sastamala
Esperi Toimintakeskus Oivapaja järjestää työ- ja päivätoimintaa erityistä tukea tarvitseville henkilöille. Oivapajassa harjoitellaan itsenäisen elämisen taitoja, ylläpidetään ja parannetaan toimintakykyä, sekä saadaan neuvoja ja apua arkielämän haasteisiin. Tärkeä osa toimintaa on myös monipuolinen harrastus- ja retkitoiminta.

Monipuolista tekemistä

Oivapajassa askarrellaan, lauletaan, luetaan, tehdään alihankintatöitä, leivotaan ja liikutaan. Yhdessä käydään asioilla, kahviloissa ja kaupungilla eli ollaan yhteiskunnan toiminnassa aktiivisesti mukana ja liikutaan siellä missä kaikki muutkin.

Erilaisten taitojen harjoittelu tapahtuu ammattitaitoisten ohjaajien tuella yksilö- ja ryhmätilanteissa. Ryhmätoiminnot vaihtelevat viikko- ja päiväsuunnitelman mukaan.  Mikäli olet kiinnostunut Oivapajan työ- tai päivätoiminnasta, olethan rohkeasti yhteydessä kotikuntasi sosiaalitoimeen.  

Alihankintatyöt

Toimintakeskus Oivapajan asiakkaat tekevät työtoiminnassaan alihankintatöitä. Työt ovat pääasiassa viimeistelyä, laskentaa ja pakkausta. Työtoiminta antaa asiakkaan päivälle sisältöä, hyvinvointia sekä tarpeellisuuden ja osallisuuden tunnetta.  Alihankintatöitä tehdään Oivapajan omissa tiloissa.  

Kuntoutuksellisia tavoitteita asiakkaillemme ovat mm. työaikojen noudattaminen, säännöllisen vuorokausirytmin harjaannuttaminen, henkilökohtaisten sopimusten noudattaminen, työkyvyn harjaannuttaminen, onnistumisen ilon tarjoaminen, sosiaalisten taitojen kehittäminen ja itsetunnon kasvattaminen. Toiminnan tarkoituksena on mahdollistaa asiakkaiden virkistyksellinen toiminta ja sosiaaliset kontaktit.  

Yhteistyökumppaniksi?

Olisiko sinulla töitä vailla tekijää? Olemme kiinnostuneita monenlaisista alihankintatöistä, joten otathan yhteyttä, jos sinulla tai yritykselläsi on tarjota työtä Oivapajan asukkaille. Meiltä saat innokkaita ja reippaita tekijöitä!

Haemme myös jatkuvasti asiakkaillemme uusia mukavia harrastus-, ajanvietto- ja retkeilymahdollisuuksia lähialueilla. Otamme mielellämme vinkkejä vastaan. Soita tai ole yhteydessä sähköpostitse, niin jutellaan lisää.

Lisäksi vuokraamme yhteistyökumppaneillemme yksikön kokous- ja liikuntatiloja. Oivapajassa on esimerkiksi tanssisali peileineen ja pukuhuoneineen.  

Yksikönjohtaja

Yksikönpäällikkö

Heidi Hieta-aho
(yhteydenotot ark. 9-15)
050 466 9201 (puh. ma, ti & pe)
heidi.hieta-aho@esperi.fi

Tiimivastaava

Sofia Lahtinen
050 409 0367
sofia.lahtinen@esperi.fi

Työtoiminnan ohjaajat

050 592 1308
oivapaja@esperi.fi

Päivätoiminnan ohjaajat

050 594 3511
oivapaja@esperi.fi

Kuinka tyytyväisiä asiakkaamme ovat palveluumme? Mittari näyttää asiakastyytyväisyyskyselyn kaikkien kysymysten vastausten keskiarvon.

Kysy lisää palveluistamme

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Asiakaspalvelumme on valmiina vastaamaan kysymyksiisi arkisin klo 9-16.


Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

Yhteydenottoni liittyy

Jos toivot yhteydenottoa, jätäthän meille joko puhelinnumerosi tai sähköpostiosoitteesi.


Kun lähetät lomakkeen, asiantuntijamme voi olla sinuun yhteydessä puhelimitse tai sähköpostitse. Käsittelemme henkilötietojasi tietosuojaselosteen mukaisesti. Löydät tietosuojaselosteen täältä.​


​Töihin meille – lue lisää työskentelystä Esperillä