Vuokatin yksikönpäällikkönä aloittaa Irene Rautiainen

28.11.2023
Etusivu > Esperi Hoitokoti Vuokatti, Sotkamo > Vuokatin yksikönpäällikkönä aloittaa Irene Rautiainen

Esperi Koti Vuokatissa rakennustyöt etenevät suunnitellusti. Myös henkilöstön rekrytoinnit on päästy aloittamaan suunnitelmien mukaan.

”Vuokatissa on todella upea talvi”, sanoo aluepäällikkö Mervi Lind, joka vieraili rakennustyömaalla viime viikolla. ”Koti sijaitsee rauhallisella omakotitaloalueella tasaisessa maastossa, ja kodin ovelta suoraan voi talvisaikaan lähteä vaikka hiihtolenkille”, hän kertoo.

Tällä hetkellä Vuokatissa tehdään sisätöitä. Yksikössä seinät ovat jo paikoillaan ja nyt kodin sisällä voi helposti hahmottaa asukkaiden huoneet ja yhteiset tilat. Parhaillaan maalataan kodin seiniä ja asennetaan kiintokalusteita. Myös kodin ympäristöön suunniteltu grillikatos on valmistunut. Läheistenillassa esitetty toive katetusta pyöräparkista on myös toteutettu.

Henkilöstön rekrytoinnit ovat hyvässä vauhdissa. Irene Rautiainen (kuvassa) valikoitui valmistuvan Vuokatin yksikönpäälliköksi useiden hakijoiden joukosta. Hän siirtyy Vuokattiin Esperi Hoivakoti Mieslahdesta Paltamosta.

Ensimmäisenä tehtävänään Irene on käynnistänyt hoitohenkilöstön rekrytoinnit.

Kysy lisää palveluistamme

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Asiakaspalvelumme on valmiina vastaamaan kysymyksiisi arkisin klo 9-16.


Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

Yhteydenottoni liittyy

Jos toivot yhteydenottoa, jätäthän meille joko puhelinnumerosi tai sähköpostiosoitteesi.


Kun lähetät lomakkeen, asiantuntijamme voi olla sinuun yhteydessä puhelimitse tai sähköpostitse. Käsittelemme henkilötietojasi tietosuojaselosteen mukaisesti. Löydät tietosuojaselosteen täältä.​


​Töihin meille – lue lisää työskentelystä Esperillä