Esperi Hoitokoti Pikkutikka, Turku

Loimaankatu 6, 20400 Turku
Katso kartalla

Yhteystiedot

Vapaita asukaspaikkoja!

Meillä on vielä vapaita paikkoja. Soita ja kysy lisää palveluistamme! Katso yhteystiedot täältä.

Etusivu > Vammaispalvelut > Turku > Esperi Hoitokoti Pikkutikka, Turku
Osaava hoiva -ikoni

Osaava hoiva ympäri vuorokauden

Ravintola-ikoni

Ravitsevat ja maukkaat ateriat

Kodinhoito-ikoni

Kattavat kodinhoitopalvelut kuten siivous ja pyykkäys

Harrastustoiminta-ikoni

Monipuolisesti harrastustoimintaa

Viihtyisä koti-ikoni

Turvallinen ja viihtyisä koti

Esperi Koti Pikkutikka tarjoaa ympärivuorokautista asumista 15 kehitysvammaisille henkilöille Turussa. Ympärivuorokautinen palveluasuminen on tarkoitettu keskivaikeasti tai vaikeasti kehitysvammaisille henkilöille, jotka tarvitsevat päivittäistä apua, tukea ja ohjausta arjessaan. Pikkutikka on aloittanut toimintansa maaliskuussa 2015.

Toiminnallinen arki

Pikkutikan palvelut perustuvat kuntouttavaan työotteeseen. Asukkaat saavat apua, tukea ja ohjausta yksilöllisen tarpeensa mukaisesti. Asukkaille halutaan tarjota mielekäs arki ja hyvä elämä, johon jokaisella on itse mahdollisuus vaikuttaa. Yhdessäolo, aktiivinen tekeminen ja monipuolinen harrastetoiminta ovat keskeisessä roolissa Pikkutikan arjessa. Ammattitaitoinen hoitohenkilöstö on paikalla ympärivuorokautisesti.

Viihtyisä ympäristö

Pikkutikka sijaitsee rauhallisella alueella ja hyvien joukkoliikenneyhteyksien äärellä Turun Moisiossa. Kodin naapurustosta löytyvät ruokakauppa ja seurakuntatalo. Yli-Maarian kirjasto sijaitsee noin 1,5km päässä Pikkutikasta.  

Turvallinen koti

Pikkutikassa jokaisen asukkaan käytössä on oma tilava huone sekä esteetön wc-/kylpyhuone sekä yhteiskäytössä olevat viihtyisät ruokailu-, oleskelu- ja saunatilat. Yhteistilojen sisustus- ja kalusteratkaisuissa lähtökohtana on kodinomaisuus ja turvallisuus sekä omatoimisuutta tukevan ympäristön luominen. Pirteät sävyt ja laadukkaat materiaalit tekevät tiloista kotoisat.

Tunnelmaa nostattaa myös viihtyisä piha-alue, jossa voi ulkoilla turvallisesti laatoitettuja polkuja pitkin tai nauttia säästä istuen pihakeinussa. Pikkutikan pihalla kasvaa omenapuita ja marjapensaita, joita hoidetaan yhdessä asukkaiden kanssa.

Yksikönjohtaja

Yksikönpäällikkö

Miia Öfverholm
(yhteydenotot ark. 9-15)

Ohjaajat

050 440 8677

Tiimivastaava-sairaanhoitaja

Cindy Helenius
050 407 4024
cindy.helenius@esperi.fi

Kuinka tyytyväisiä asukkaamme ovat palveluumme? Mittari näyttää asukastyytyväisyyskyselyn kaikkien kysymysten vastausten keskiarvon.

Kysy lisää palveluistamme

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Asiakaspalvelumme on valmiina vastaamaan kysymyksiisi arkisin klo 9-16.


Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

Yhteydenottoni liittyy

Jos toivot yhteydenottoa, jätäthän meille joko puhelinnumerosi tai sähköpostiosoitteesi.


Kun lähetät lomakkeen, asiantuntijamme voi olla sinuun yhteydessä puhelimitse tai sähköpostitse. Käsittelemme henkilötietojasi tietosuojaselosteen mukaisesti. Löydät tietosuojaselosteen täältä.​


​Töihin meille – lue lisää työskentelystä Esperillä