Esperi Hoitokoti Kastanja, Ylöjärvi

Pisaratie 4, Ylöjärvi
Katso kartalla

Yhteystiedot

Vapaita asukaspaikkoja!

Meillä on vielä vapaita paikkoja. Soita ja kysy lisää palveluistamme! Katso yhteystiedot täältä.

Etusivu > Vammaispalvelut > Ylöjärvi > Esperi Hoitokoti Kastanja, Ylöjärvi
Osaava hoiva -ikoni

Osaava hoiva ympäri vuorokauden

Ravintola-ikoni

Ravitsevat ja maukkaat ateriat

Kodinhoito-ikoni

Kattavat kodinhoitopalvelut kuten siivous ja pyykkäys

Harrastustoiminta-ikoni

Monipuolisesti harrastustoimintaa

Viihtyisä koti-ikoni

Turvallinen ja viihtyisä koti

Esperi Koti Kastanja tarjoaa ympärivuorokautista autettua asumista 15 kehitysvammaiselle ja kevyempää tukiasumista 5 asukkaalle. Kastanja on turvallinen ja virikkeellinen koti, johon omaiset ja ystävät ovat aina tervetulleita. Kastanjassa järjestetään myös päivätoimintaa sekä muutto- ja asumisvalmennusta, kysy lisää!

Toiminnallinen arki

Asukkaat osallistuvat hoitokodin päivittäisiin toimiin yksilöllisen toimintakykynsä mukaisesti. Asukkaita kannustetaan itsenäisyyteen ja tuetaan osallistumaan omaa elämää koskevaan päätöksentekoon.  Toiminnan lähtökohtana on aktiivinen arki. Monipuolinen virike- ja harrastustoiminta ovat viikko-ohjelman kulmakiviä. Arkipäivisin asukkaat osallistuvat päivä-, työ- tai avotyötoimintaan. Päivä- ja työtoiminta luovat rytmiä ja säännöllisyyttä arkeen.

Turvallinen koti

Jokaisen asukkaan käytössä on oma tilava huone, wc-/kylpyhuone sekä kodinomaisesti sisustetut yhteistilat. Viihtyisä piha-alue ja läheinen luonto tarjoavat mahdollisuuden monipuoliseen ulkoiluun ja harrastamiseen.  Keskustan palvelut on helposti saavutettavissa.

Tuettu asuminen

Kastanja tarjoaa tuettua asumista viidelle lievästi kehitysvammaiselle henkilölle. Tuetun asumisen asiakas tarvitsee vain vähän tukea päivittäisten askareiden hoitamisessa ja valmennusta itsenäistymisen taidoissaan. Toimintamme lähtökohtana on aktiivinen arki, jossa asukasta tuetaan osallistumaan omaa elämää koskevaan päätöksentekoon.

Asunnot sijaitsevat rivitalossa samassa pihapiirissä ympärivuorokautisen palveluasumisen yksikön kanssa. Jokaiseen asuntoon on oma sisäänkäynti. Asunnot ovat kooltaan 34,5 m2 sisältäen oman wc-/kylpyhuone- ja keittiötilan. Lisäksi asunnoissa on pieni terassi.  

Asumisen palvelut

Autettuun asumispalveluun kuuluvat ympärivuorokautinen apu, ravitsevat ateriat, toimivat tukipalvelut sekä monipuolinen harrastus- ja viriketoiminta. Tukiasumiseen kuuluu ohjaus ja apu päivittäisissä toiminnoissa sekä asukkaan hyvinvoinnista huolehtiminen.

Yksikönjohtaja

Yksikönpäällikkö

Sari Tilvis-Korhonen
(yhteydenotot ark. 9-15)
046 920 1229
sari.tilvis-korhonen@esperi.fi

Tiimivastaava-sairaanhoitaja

Minna Hyrsky
(yhteydenotot ark. 9-15)
050 563 9001
minna.hyrsky@esperi.fi

Ohjaajat

050 355 8213

Kuinka tyytyväisiä asukkaamme ovat palveluumme? Mittari näyttää asukastyytyväisyyskyselyn kaikkien kysymysten vastausten keskiarvon.

Kysy lisää palveluistamme

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Asiakaspalvelumme on valmiina vastaamaan kysymyksiisi arkisin klo 9-16.


Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

Yhteydenottoni liittyy

Jos toivot yhteydenottoa, jätäthän meille joko puhelinnumerosi tai sähköpostiosoitteesi.


Kun lähetät lomakkeen, asiantuntijamme voi olla sinuun yhteydessä puhelimitse tai sähköpostitse. Käsittelemme henkilötietojasi tietosuojaselosteen mukaisesti. Löydät tietosuojaselosteen täältä.​


​Töihin meille – lue lisää työskentelystä Esperillä