Esperin vuoden parhaat palkittiin Tampereella

23.09.2024
Etusivu > Ajankohtaista > Esperin vuoden parhaat palkittiin Tampereella

Esperin Esihenkilöpäivillä 19.9. jaettiin kiitosta kodeille, joissa on vuoden aikana otettu erityisen hyviä edistysaskeleita ja toimintaa on kehitetty kohti entistä tyytyväisempiä asukkaita.

Kategorioiden voittajiksi oli tarjolla useita ehdokkaita, joista Esperin johto valitsi voittajat jo toista kertaa. Palkittujen joukossa oli ikäihmisen koteja, mielenterveys- ja päihdekuntoutujien yksiköitä ja Saga-palvelutaloja.

”Esperin kodeissa viihdytään ja kuntoudutaan, joten palkittavien valinta oli vaikeaa. Voittajiksi valikoiduissa kodeissa on otettu merkittäviä edistysaskelia, ja tehty uutteraa kehitystyötä jo vuosien ajan”, toteaa Stefan Wentjärvi, Esperin toimitusjohtaja.

Vuoden onnellisin koti: Esperi Hoivakoti Rantakaisla, Lehtimäki

Asukkaiden onnellisuus ja heidän varauksettoman suosittelunsa saavuttaminen on äärimäisen kova työ, joka onnistuu vain muutamassa yksikössä vuosittain. Hoivakoti Rantakaislan asukkaista 100 % suosittelee kotia varauksetta, ja he ovat tehneet niin jo usean vuoden ajan.

Koti sijoittui myös Suomen parhaat asiakasarviot saaneiden yksiköiden joukkoon THL:n kansallisessa vanhuspalvelujen asiakastyytyväisyyskyselyssä 2024.

Vuoden turvallisin koti: Saga Kaskenpuisto, Turku

Vuoden turvallisin koti -voittajan toiminta on tasaisen hyvää, mikä on näkynyt sekä laatumittareissa, asukastyytyväisyydessä että turvallisuuspoikkeamien vähäisyydessä. Kodin johtaminen on selkeää ja henkilöstön sitoutuminen sekä pysyvyys ovat hyvällä tasolla. Saga Kaskenpuiston kiinteistön ja asuinympäristön viihtyisyyttä ja turvallisuutta on kuluvana vuonna kehitetty hienosti, ja asukkaat saavat vaikuttaa sekä talon tiloihin että vapaa-ajan toimintoihin.

Vuoden edelläkävijä: Esperi Koti Ratamo, Säkylä

Vuoden edelläkävijän valinnassa painotettiin tänä vuonna erinomaista työtä ympäristön säästämisessä.  Kierrätysaste Ratamossa on 86%, joka tällä hetkellä Esperin korkein. Lisäksi yksikön vedenkulutus laskenut noin 25 prosenttia, mikä vastaa yli 40 säästettyä vesilitraa vuorokaudessa asukasta kohti. Kodin asukkaat ovat lähteneet ympäristötyöhön innokkaasti mukaan, ja he esimerkiksi kierrättävät aktiivisesti.

Vuoden tykätyin koti: Esperi Hoivakoti Viljaska, Paimio

Vuoden tykätyimmän kodin tittelin sai aktiivisella sometyöllä. Hoivakoti Viljaskan postauksiin sitoudutaan somessa hienosti, eli niistä tykätään ja jaetaan eteenpäin runsaasti. Koti tuo somessa esiin lämmintä tunnelmaansa, aktiviteetteja ja asukkaidensa arkea positiivisesti ja kiinnostavasti. Kodin julkaisuihin sitouduttiin eniten eli yli 10 000 kertaa tarkastelujakson aikana.

Vuoden esihenkilö: Timo Huitsi, Esperi Hoivakoti Villa Frederika, Hyvinkää

Vuoden esihenkilön palkinnon sai tiimipeluri, joka on aina valmis auttamaan alueensa koteja, ja osallistumaan yhteiseen kehitystyöhön ja ideointiin. Villa Fredrikan yksikönjohtaja Timo Huitsi saa jatkuvasti hyvää palautetta alaisiltaan, ja hänellä on hieno kyky keskustella vaikeistakin aiheista. Yksikön työkyvyn johtaminen ja talous ovat hyvällä tolalla, ja asukaspaikat jatkuvasti täynnä.

Parhaat kollegat: Esperi Koti Kastanja, Ylöjärvi

Esperin parhaat kollegat löytyivät tänä vuonna Koti Kastanjasta. Työyhteisössä luotetaan työkavereihin ja työt jakautuvat hyvin. Työyhteisö on syystäkin ylpeä palvelun laadusta ja omasta työstään. Vahva esihenkilötyö ja työyhteisö heijastuvat erinomaisena henkilöstö- ja asukastyytyväisyytenä.

Kuvat: Elise Kulmala

Jaa artikkeli somessa

Mediadesk (ark. 9-16)
010 408 7000
media@esperi.fi

 

Jaa artikkeli somessa

Kysy lisää palveluistamme

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Asiakaspalvelumme on valmiina vastaamaan kysymyksiisi arkisin klo 9-16.


Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

Yhteydenottoni liittyy

Jos toivot yhteydenottoa, jätäthän meille joko puhelinnumerosi tai sähköpostiosoitteesi.


Kun lähetät lomakkeen, asiantuntijamme voi olla sinuun yhteydessä puhelimitse tai sähköpostitse. Käsittelemme henkilötietojasi tietosuojaselosteen mukaisesti. Löydät tietosuojaselosteen täältä.​


​Töihin meille – lue lisää työskentelystä Esperillä