Aivoviikko alkoi tänään – Vaali aivojasi!

09.03.2020
Etusivu > Ajankohtaista > Aivoviikko alkoi tänään – Vaali aivojasi!

Tänään alkoi aivoviikko! Aivoviikkoa vietetään vuosittain viikolla 11. Viikon teemana on jo vuodesta 2018 alkaen ollut ”Vaali aivojasi”. Teemalla halutaan muistuttaa, että aivoterveydestä huolehtiminen kannattaa aina: nuorena, vanhana, terveenä ja sairastuneena. Aivoviikko on kansainvälinen tapahtuma, jota vietetään noin 60 maassa.

Aivoviikolla on kansainväliset juuret: The Dana Foundation edistää aivotutkimuksen tietoisuutta ja sen etuja. Suomessa Aivoviikkoa viettävät useat järjestöt kuten Neurologiset vammaisjärjestöt ja Muistiliitto, jotka muistuttavat Aivoviikon tapahtumissa aivoterveydestä huolehtimisen tärkeydestä.

Tapahtumia ympäri Suomen

Neurologiset vammaisjärjestöt järjestää Aivoviikolla monenlaisia tapahtumia; tietoiskuja ja yleisötilaisuuksia. Kaikki tapahtumat löytyvät täältä. Myös muut yhdistykset ja järjestöt järjestävät runsaasti tapahtumia, niitä voi etsiä kunkin tahon omilta nettisivuilta. 

Lähde: Neurologiset vammaisjärjestöt ja Muistiliitto

Kysy lisää palveluistamme

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Asiakaspalvelumme on valmiina vastaamaan kysymyksiisi arkisin klo 9-16.


Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

Yhteydenottoni liittyy

Jos toivot yhteydenottoa, jätäthän meille joko puhelinnumerosi tai sähköpostiosoitteesi.


Kun lähetät lomakkeen, asiantuntijamme voi olla sinuun yhteydessä puhelimitse tai sähköpostitse. Käsittelemme henkilötietojasi tietosuojaselosteen mukaisesti. Löydät tietosuojaselosteen täältä.​


​Töihin meille – lue lisää työskentelystä Esperillä