Annabellessa avajaisjuhlat

14.02.2018
Etusivu > Ajankohtaista > Annabellessa avajaisjuhlat

Esperi Hoivakoti Annabelle juhlistaa tänään uutta nimeään. Ohjelmassa on hevosrekiajelua, pelle-esitys ja päiväkotilasten vierailu sekä ystävänpäiväkahvit. Aiemmalta nimeltään Esperi Hoivakoti Tyrni, Annabelle-nimi vaihdettiin vuodenvaihteessa erotukseksi samassa kiinteistössä olevasta kehitysvammaisten hoitokoti Tyrnistä. Uusi nimi löytyi Tyrnävän maaperästä, Annabelle-perunalajikkeesta.

Esperi Hoivakoti Annabellessa juhlitaan tänään avajaisia, jotka pidetään hoivakodin uuden nimen kunniaksi. Hoivakoti Annabellen aiempi nimi oli Esperi Hoivakoti Tyrni, mutta nimi vaihdettiin vuodenvaihteessa erotukseksi samassa kiinteistössä olevasta kehitysvammaisten hoitokoti Tyrnistä.

Hoivakodin uuden nimen historia poimittiin Tyrnävän rikkaasta maaperästä ja sieltä kumpuavasta perunasta. Valittavia vaihtoehtoja riitti, päädyimme kuitenkin Annabelleen, joka on uusi, laadukas ja menestynyt lajike. Lisäksi nimen merkitys viittaa monessa kielessä armollisuuteen, kauneuteen, iloon ja rakastettavuuteen. Kaikki ominaisuuksia, joita asukkaistamme löytyy yllin kyllin. Tervetuloa mukaan viettämään uudistuneen kotimme avajaisia tänään kello 14.00 alkaen. Ohjelmassa on hevosrekiajelua ja pelle-esitys sekä maukasta lohikeittoa ja ystävänpäiväkahvit”, lupaa Esperi Caren aluepäällikkö Santtu Karppinen.

Kysy lisää palveluistamme

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Asiakaspalvelumme on valmiina vastaamaan kysymyksiisi arkisin klo 9-16.


Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

Yhteydenottoni liittyy

Jos toivot yhteydenottoa, jätäthän meille joko puhelinnumerosi tai sähköpostiosoitteesi.


Kun lähetät lomakkeen, asiantuntijamme voi olla sinuun yhteydessä puhelimitse tai sähköpostitse. Käsittelemme henkilötietojasi tietosuojaselosteen mukaisesti. Löydät tietosuojaselosteen täältä.​


​Töihin meille – lue lisää työskentelystä Esperillä