Eläkkeellä töissä Esperillä -kampanja tuotti yli 500 hakemusta

01.02.2024
Etusivu > Ajankohtaista > Eläkkeellä töissä Esperillä -kampanja tuotti yli 500 hakemusta

Esperin valtakunnallinen, eläkeläisille suunnattu rekrytointikampanja sai paljon positiivista palautetta ja herätti paljon kiinnostusta eläköityneissä sote-alan osaajissa ympäri Suomen.

Eläkkeellä töissä Esperillä- rekrytointikampanja oli käynnissä 3.4. – 31.12.2023. Kampanjan tavoitteena oli tuoda esille Esperin tarjoamia monipuolisia ja joustavia työmahdollisuuksia eläkeläisille, joita harvemmin suoraan puhutellaan rekrytoinneissa. Kampanjasta kertomiseen Facebook osoittautui sosiaalisen median kanavista toimivimmaksi, ja tavoittikin juuri haluttua kohderyhmää.Työmahdollisuudet kiinnostivat eläkeläisiä selvästi, sillä kampanjasivulla käytiin yli 10 000 kertaa.

Kampanjan aikana saimme yli 500 hakemusta. Hakijoista lähes 70 %:lla oli tehtäviin vaadittava koulutus ja lopulta Esperin koteihin palkattiin noin 10 % hakijoista. 

”Rekrytointikampanja sai paljon positiivista palautetta ja näkyvyyttä. Eläkeläiset kokivat olonsa huomioiduksi ja kampanja toi myös ihan omanlaisensa merkityksellisyyden tunteen myös meille rekrytointiin”, sanoo kampanjasta vastannut rekrytointiasiantuntija Kia Ihaksinen. 

Myös hakijoiden kommentit olivat ylistäviä:

  • ”Hienoa että teillä eläkeläiset voivat työllistyä ja tuntea olevansa hyödyksi ja avuksi.”
  • ”Hakeminen oli helppoa. Vastausviestit tulivat nopeasti.”
  • ”Rekry sujui nopeasti ja hyvin ja on ollut ihana keikkailla.”

Hakijoilta saadun palautteen perusteella kampanja onnistui tuomaan Esperin työmahdollisuuksia esille entistä laajemmalle osaajakunnalle. Samalla se laajensi Esperin työnantajakuvaa kaikkien sote-alan osaajien keskuudessa.

”Kampanja oli ensimmäinen laatuaan Esperillä, ja sen tulokset olivat meille kaikille positiivinen yllätys. Kampanjan aikana palkkasimme yli 50 hoitajaa koteihimme eri puolella Suomea ja toivottavasti jäämme jatkossakin eläkeläisille sote-alan osaajille mieleen potentiaalisena työnantajana.”

Lisätietoja

Kerroimme kampanjasta myös uutisessamme 29.3.2023: Eläkkeellä töissä Esperillä

Kysy lisää palveluistamme

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Asiakaspalvelumme on valmiina vastaamaan kysymyksiisi arkisin klo 9-16.


Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

Yhteydenottoni liittyy

Jos toivot yhteydenottoa, jätäthän meille joko puhelinnumerosi tai sähköpostiosoitteesi.


Kun lähetät lomakkeen, asiantuntijamme voi olla sinuun yhteydessä puhelimitse tai sähköpostitse. Käsittelemme henkilötietojasi tietosuojaselosteen mukaisesti. Löydät tietosuojaselosteen täältä.​


​Töihin meille – lue lisää työskentelystä Esperillä