Esperi avaa Keravalle uuden yksikön kehitysvammaisille

18.12.2020
Etusivu > Ajankohtaista > Esperi avaa Keravalle uuden yksikön kehitysvammaisille

Esperi suunnittelee 19-paikkaista kehitysvammayksikköä Keravalle keskeiselle paikalle. Yksikön on määrä avautua vuoden 2022 alussa. 

Uutta kehitysvammayksikköä varten remontoidaan kiinteistössä noin 1000 m2:n tilat, jotka vapautuvat Lääkärikeskus Aavalta. Tilojen remontti valmistuu arviolta vuodenvaihteessa 2021 – 2022. Suunnittelun lähtökohtia ovat esteettömyys, turvallisuus, kodikkuus ja viihtyisyys. Yhteisten tilojen lisäksi asukkailla on omat tilavat huoneet mukavuuksineen.

”Uskomme, että alueella on kysyntää keskeisellä paikalla sijaitsevalle kehitysvammaisten kodille. Remontti käynnistyy myöhemmin keväällä tilojen vapauduttua ja valmistuu ensi vuoden lopulla”, kertoo Esperin kiinteistöjohtaja Tomi Rosqvist.

Ikäihmisten Esperi hoivakoti Kerava jatkaa nykyisissä tiloissaan. Hoivakoti sijaitsee samassa kokonaisuudessa uuden kehitysvammayksikön kanssa. Siinä on noin 2000 m2 ja 48 asukaspaikkaa.  

Lisätiedot

Mediadesk
010 408 7000
media@esperi.fi

Kysy lisää palveluistamme

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Asiakaspalvelumme on valmiina vastaamaan kysymyksiisi arkisin klo 9-16.


Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

Yhteydenottoni liittyy

Jos toivot yhteydenottoa, jätäthän meille joko puhelinnumerosi tai sähköpostiosoitteesi.


Kun lähetät lomakkeen, asiantuntijamme voi olla sinuun yhteydessä puhelimitse tai sähköpostitse. Käsittelemme henkilötietojasi tietosuojaselosteen mukaisesti. Löydät tietosuojaselosteen täältä.​


​Töihin meille – lue lisää työskentelystä Esperillä