Esperi avaa uuden kehitysvammayksikön Keravalle

13.10.2021
Etusivu > Ajankohtaista > Esperi avaa uuden kehitysvammayksikön Keravalle

Esperi Koti Koppelo avautuu helmikuussa 2022. Ensimmäiset asukkaat odottavat jo muuttoa uusiin koteihinsa, ja henkilöstön rekrytointi on käynnistynyt. 

Esperi Koti Koppelo tarjoaa ympärivuorokautista tehostettua palveluasumista 19 kehitysvammaiselle. Koppelon uudet, saneeratut tilat täyttävät nykyajan vaatimukset. Noin 21 – 29 m2:n huoneet ovat viihtyisiä, kaikki kodin tilat esteettömiä ja jokaisessa asunnossa on oma, koneellistettu keittiö. Samassa kiinteistössä Koppelon kanssa toimii myös Esperi hoivakoti Kerava.

Elämänmakuista elämää

Esperin kehitysvammapalveluissa tavoitteenamme on tukea jokaista asukasta löytämään oma tapansa ja tyylinsä elää. Haluamme tarjota asukkaalle mahdollisuuden osallistua ja vaikuttaa yhä enemmän omiin asioihinsa. Koteihimme on läheisten ja ystävien helppo poiketa. 

”Otamme käyttöön erilaisia työskentelytekniikoita ja –menetelmiä, jotka auttavat meitä yhä paremmin ymmärtämään pieniä asioita, jotka ovat asukkaillemme arjessa tärkeitä, ja toisaalta myös asukkaan isompia unelmia ja haaveita. Yhteinen kehitysvammapalveluidemme toimintatapa tunnetaan nimellä yksilökeskeinen elämänsuunnittelu, YKS, kertoo Esperi Koti Koppelon yksikönpäällikkö Sinikka Merkkininiemi.

Sinikka rekrytoi parhaillaan uuteen yksikköön 10-hengen tiimiä. ”Nyt sinulla on aito mahdollisuus päästä vaikuttamaan uuden kodin kehitykseen sen alkumetreiltä asti, sanoo Sinikka. Katso Sinikan uuden yksikön läheisyydessä kuvattu video kokonaisuudessaan (1:23):  Tule minulle töihin.

Tutustu Kehitysvammapalveluidemme yhteiseen toimintamalliin: Elämänmakuista elämää (videon pituus 2:18)

Tule luomaan uutta! Ura.esperi.fi 

Lisätiedot

Jaa artikkeli somessa

Mediadesk
010 408 7000
media@esperi.fi

 

Esperi Care Oy
Mannerheimintie 164
PL 11
00301 Helsinki
www.esperi.fi

 

 

 

Jaa artikkeli somessa

Kysy lisää palveluistamme

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Asiakaspalvelumme on valmiina vastaamaan kysymyksiisi arkisin klo 9-16.


Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

Yhteydenottoni liittyy

Jos toivot yhteydenottoa, jätäthän meille joko puhelinnumerosi tai sähköpostiosoitteesi.


Kun lähetät lomakkeen, asiantuntijamme voi olla sinuun yhteydessä puhelimitse tai sähköpostitse. Käsittelemme henkilötietojasi tietosuojaselosteen mukaisesti. Löydät tietosuojaselosteen täältä.​


​Töihin meille – lue lisää työskentelystä Esperillä