Esperi avaa Vantaalle uuden ikäihmisten hoivakodin vuoden 2021 lopussa

15.01.2021
Etusivu > Ajankohtaista > Esperi avaa Vantaalle uuden ikäihmisten hoivakodin vuoden 2021 lopussa

Esperille valmistuu uudenaikainen ikäihmisten hoivakoti Vantaan Nikinmäkeen. Työt ovat käynnissä ja koti valmistuu 2021 loppuun mennessä. Uudenaikaiseen, kaksikerroksiseen Esperi Hoivakoti Harjukseen tulee 68 palveluasuntoa.

Vantaalle nouseva Esperi Hoivakoti Harjus tarjoaa ympärivuorokautista hoivaa ja huolenpitoa sekä turvallista ja modernia asumista ikäihmisille. Kyseessä on 2-kerroksinen kokonaisuus, jossa on huomioitu nykyajan vaatimukset: esimerkiksi käsienpesupisteitä on lisätty ja hoivakotiin rakennetaan myös kokous- ja neuvottelutilat etätapaamisia, -kokouksia ja koulutuksia varten.Molempiin kerroksiin rakennetaan omat oleskelu-, ruokailu-, toimisto-, lääke-, pesu- ja saunatilat sekä pyykkihuoltotilat. Ensimmäisessä kerroksessa on uudenaikainen, iso keittiö sekä modernit sosiaalitilat. Osassa huoneita on minikeittiö.

”Kohde täydentää hyvin Esperin nykyistä palvelutarjontaa Vantaalla. Panostamme uudiskohteessa erityisesti asukkaittemme viihtyvyyteen sekä tilojen nykyaikaisuuteen. Haluamme säilyttää osan tontista luonnontilaisena ja rakennamme kodin läheisyyteen ulkoilualueelle mm. huvimajan ja kesäkeittiön. Lisäksi tontille on suunniteltu ikäihmisille soveltuva kuntoilualue välineineen”, kertoo kiinteistöjohtaja Tomi Rosqvist.

Vakituisen asumisen ohella kodissa voi asua myös lyhytaikaisesti esimerkiksi sairaalasta kuntoutumisen, omaishoitajan loman tai vaikkapa oman kodin remontin ajan. Kiinteistön Esperin käyttöön rakentaa Rakennusliike Lapti Oy, rakennuttajana toimii FinCap Kiinteistökehitys Oy.

Esperi hoivakoti Harjuksen verkkosivut

Jaa artikkeli somessa

Lisätiedot

Mediadesk
010 408 7000
media@esperi.fi

 

Esperi Care Oy
Mannerheimintie 164
PL 11
00301 Helsinki
www.esperi.fi


 

Jaa artikkeli somessa

Kysy lisää palveluistamme

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Asiakaspalvelumme on valmiina vastaamaan kysymyksiisi arkisin klo 9-16.


Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

Yhteydenottoni liittyy

Jos toivot yhteydenottoa, jätäthän meille joko puhelinnumerosi tai sähköpostiosoitteesi.


Kun lähetät lomakkeen, asiantuntijamme voi olla sinuun yhteydessä puhelimitse tai sähköpostitse. Käsittelemme henkilötietojasi tietosuojaselosteen mukaisesti. Löydät tietosuojaselosteen täältä.​


​Töihin meille – lue lisää työskentelystä Esperillä