Esperi Care kasvaa Oulussa – Iiriskoti sai uuden omistajan

16.02.2018
Etusivu > Ajankohtaista > Esperi Care kasvaa Oulussa – Iiriskoti sai uuden omistajan

Esperi Care Oy on hankkinut omistukseensa Iiriskoti Oy:n, Oulussa sijaitsevan 14-paikkaisen kehitysvammaisten hoitokodin koko osakekannan. Iiriskodin liikevaihto on noin 680 000 euroa ja henkilöstöä on yhteensä 13. Kaupan myötä henkilöstö siirtyy Esperin palvelukseen vanhoina työntekijöinä.

Hoiva- ja terveyspalvelualan yritys Esperi Care Oy on hankkinut omistukseensa Oulussa sijaitsevan Iiriskoti Oy:n koko osakekannan. Iiris Rytkönen myy vuodesta 2005 toimineen Iiriskoti Oy:n (entinen Ky) 14-paikkaisen hoitokodin kehitysvammaisille. Iiriskodin liikevaihto on noin 680 000 euroa ja henkilöstöä on yhteensä 13. Kaupan myötä henkilöstö siirtyy Esperin palvelukseen vanhoina työntekijöinä.

”Uusi aika alkaa sekä itselleni että Iiriskodille. Olen tyytyväinen voidessani turvata Iiriskodin asukkaiden toiminnan jatkuvuuden ja uskon yhteistyön Esperin kanssa sujuvan hyvin”, kuvailee tunnelmia Iiriskodin toimitusjohtaja Iiris Rytkönen, joka jatkaa vielä Esperin palveluksessa.

”Tämä yrityskauppa kasvattaa jalansijaamme Oulussa, meille mielenkiintoisella toimialueella. Iiriskodissa on hoidettu asiakkaita ammattitaitoisesti ja korkealla laadulla. Tuomme mukaan nyt oman osaamisemme ja vahvan organisaatiomme tuen, jotta kodin asukkaat saavat jatkossakin tarvitsemansa tuen ja voivat elää aktiivista elämää”, kertoo Esperi Caren toimitusjohtaja Marja Aarnio-Isohanni.  

Jaa artikkeli somessa
Jaa artikkeli somessa

Kysy lisää palveluistamme

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Asiakaspalvelumme on valmiina vastaamaan kysymyksiisi arkisin klo 9-16.


Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

Yhteydenottoni liittyy

Jos toivot yhteydenottoa, jätäthän meille joko puhelinnumerosi tai sähköpostiosoitteesi.


Kun lähetät lomakkeen, asiantuntijamme voi olla sinuun yhteydessä puhelimitse tai sähköpostitse. Käsittelemme henkilötietojasi tietosuojaselosteen mukaisesti. Löydät tietosuojaselosteen täältä.​


​Töihin meille – lue lisää työskentelystä Esperillä