Esperi Care keskittää toimintaansa – luopuu AE Hoituripalvelut Oy:stä

01.10.2020
Etusivu > Ajankohtaista > Esperi Care keskittää toimintaansa – luopuu AE Hoituripalvelut Oy:stä

Osana keskittymistään ydinliiketoimintaansa, Esperi Care myy AE Hoituripalvelut Oy:n osakekannan Stella Kotipalvelut Oy:lle. Asiakkaiden palveluihin tai henkilöstön työsuhteisiin omistusmuutoksella ei ole vaikutuksia.

Esperi Care aloitti vuoden 2019 alussa mittavat toimenpiteet hoivan laadun kehittämiseksi ja henkilöstön hyvinvoinnin parantamiseksi. Yhtiö on samanaikaisesti käynyt läpi liiketoimintojaan ja arvioinut kehitystarpeita. Tähän liittyen Esperi on nyt tehnyt päätöksen luopua AE Hoituripalvelut Oy:stä, joka tuottaa ikääntyneiden kotihoitoa Turun seudulla.

”Asiakkaidemme hyvä hoito on meille äärimmäisen tärkeää. Esperi keskittyy yhä enemmän palveluihin, joita tuotamme omissa kodeissamme. Olen iloinen, että nyt myytävän palvelun uusi omistaja on kyvykäs ja halukas kehittämään palvelua edelleen”, toteaa Esperin toimitusjohtaja Stefan Wentjärvi.

Kaupan myötä AE Hoituripalvelut Oy:n osakekanta siirtyy Stella Kotipalvelut Oy:lle, samoin kuin sen palveluksessa oleva henkilöstö, noin 10 henkilöä.

”Haluan toivottaa AE Hoituripalveluiden osaavat ammattilaiset lämpimästi tervetulleeksi osaksi meidän työyhteisöämme”, sanoo Stellan toimitusjohtaja Jarno Karhinen. “Turun alueen hoivapalveluliiketoimintamme on kasvanut viime vuosien aikana voimakkaasti ja tämä yritysjärjestely vahvistaa kasvua entisestään”, Karhinen toteaa.

Asiakkaiden palveluihin tai henkilöstön työsuhteisiin omistusmuutoksella ei ole vaikutuksia. Järjestely astuu voimaan 1.10.2020.  

 

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt: Esperi Care / viestintä, puh. 010 408 7000 tai media@esperi.fi

Kysy lisää palveluistamme

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Asiakaspalvelumme on valmiina vastaamaan kysymyksiisi arkisin klo 9-16.


Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

Yhteydenottoni liittyy

Jos toivot yhteydenottoa, jätäthän meille joko puhelinnumerosi tai sähköpostiosoitteesi.


Kun lähetät lomakkeen, asiantuntijamme voi olla sinuun yhteydessä puhelimitse tai sähköpostitse. Käsittelemme henkilötietojasi tietosuojaselosteen mukaisesti. Löydät tietosuojaselosteen täältä.​


​Töihin meille – lue lisää työskentelystä Esperillä