Esperi Care laajentaa palvelutarjontaansa Savossa – ikäihmisten palvelukoti Koivula uudelle omistajalle

18.12.2018
Etusivu > Ajankohtaista > Esperi Care laajentaa palvelutarjontaansa Savossa – ikäihmisten palvelukoti Koivula uudelle omistajalle

​Sosiaali- ja terveyspalveluyritys Esperi Care on ostanut Savonlinnassa toimivan Palvelukoti Koivula Oy:n koko osakekannan. Koivula tarjoaa tehostettua palveluasumista vanhuksille. Palvelukodin henkilöstö siirtyy kaupan myötä Esperille vanhoina työntekijöinä.

Sosiaali- ja terveyspalveluyritys Esperi Care on ostanut Savonlinnassa toimivan Palvelukoti Koivula Oy:n koko osakekannan.

Koivula tarjoaa tehostettua palveluasumista vanhuksille. Palvelukodin henkilöstö siirtyy kaupan myötä Esperille vanhoina työntekijöinä.

Liiketoimintaa kymmenisen vuotta pyörittänyt Helena Parkkinen sanoo, että hoivakodin kehittäminen vaatii jatkossa leveämmät hartiat eli isomman toimijan.

– Koivula on ollut minulle kuin neljäs lapsi. Eläkeiän kynnyksellä oli tehtävä ratkaisuja ja onneksi sopiva ja vastuullinen jatkaja palvelukodin toiminnalle löytyi, Parkkinen kiittelee.

Esperi Caren aluejohtaja Pia Panhelainen toivottaa niin asukkaat kuin henkilöstönkin sydämellisesti tervetulleeksi.

– Koivulassa on tehty erittäin arvokasta työtä. Meidän on hyvä jatkaa tästä näiden hoiva-alan rautaisten ammattilaisten kanssa, Panhelainen iloitsee.


Ostaja: Esperi Care

Myyjä: Helena Parkkinen (omistus ennen kauppaa 100 %)

Liikevaihto: 700 000 euroa

Henkilöstö: 8

Palvelut: Ikäihmisten asumispalvelut

Jaa artikkeli somessa
Jaa artikkeli somessa

Kysy lisää palveluistamme

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Asiakaspalvelumme on valmiina vastaamaan kysymyksiisi arkisin klo 9-16.


Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

Yhteydenottoni liittyy

Jos toivot yhteydenottoa, jätäthän meille joko puhelinnumerosi tai sähköpostiosoitteesi.


Kun lähetät lomakkeen, asiantuntijamme voi olla sinuun yhteydessä puhelimitse tai sähköpostitse. Käsittelemme henkilötietojasi tietosuojaselosteen mukaisesti. Löydät tietosuojaselosteen täältä.​


​Töihin meille – lue lisää työskentelystä Esperillä