​Esperi Care laajentaa toimintaansa Iisalmessa – Hopeinen Kuu sai uuden omistajan

26.06.2018
Etusivu > Ajankohtaista > ​Esperi Care laajentaa toimintaansa Iisalmessa – Hopeinen Kuu sai uuden omistajan

Hoiva- ja terveyspalvelualan yritys Esperi Care Oy on hankkinut omistukseensa Iisalmessa toimivan Hoitokoti Hopeinen Kuu Oy:n koko osakekannan.

Hoiva- ja terveyspalvelualan yritys Esperi Care Oy on hankkinut omistukseensa Iisalmessa toimivan Hoitokoti Hopeinen Kuu Oy:n koko osakekannan.

Jarkko Väätäinen ja Marjo Kangas myyvät vuodesta 1998 toimineen yhtiön, jonka toiminta käsittää mielenterveyskuntoutujien asumispalveluita 25 asukaspaikan verran Iisalmessa. Yhtiön liikevaihto on noin 700 tuhatta euroa ja henkilöstöä on yhteensä 10. Kaupan myötä henkilöstö siirtyy Esperin palvelukseen vanhoina työntekijöinä. Ennen kauppaa Jarkko ja Marjo omistivat yhtiön tasaosuuksin.

”Uskon, että Hoitokoti Hopeisen Kuun uusi omistaja luo siltaa jatkossakin turvallisen ja laadukkaan toiminnan toteuttamiselle, nykyisille ja uusille asiakkaillemme, henkilöstölle sekä yhteistyökumppaneillemme”, kuvailee Jarkko Väätäinen, Hopeisen Kuun toimitusjohtaja.

”Hienoa päästä jatkamaan ja kehittämään arvostetun, pitkäikäisen yrityksen toimintaa. Samalla pääsemme laajentamaan palveluidemme alueellista kattavuutta”, kertoo Esperin aluejohtaja Pia Panhelainen. 

Esperillä on entuudestaan Iisalmessa kehitysvammaisten hoitokoti.

Jaa artikkeli somessa
Jaa artikkeli somessa

Kysy lisää palveluistamme

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Asiakaspalvelumme on valmiina vastaamaan kysymyksiisi arkisin klo 9-16.


Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

Yhteydenottoni liittyy

Jos toivot yhteydenottoa, jätäthän meille joko puhelinnumerosi tai sähköpostiosoitteesi.


Kun lähetät lomakkeen, asiantuntijamme voi olla sinuun yhteydessä puhelimitse tai sähköpostitse. Käsittelemme henkilötietojasi tietosuojaselosteen mukaisesti. Löydät tietosuojaselosteen täältä.​


​Töihin meille – lue lisää työskentelystä Esperillä