Esperi Care laajentaa toimintaansa Kainuussa, Keski-Suomessa, Lapissa ja Pohjois-Pohjanmaalla

05.07.2017
Etusivu > Ajankohtaista > Esperi Care laajentaa toimintaansa Kainuussa, Keski-Suomessa, Lapissa ja Pohjois-Pohjanmaalla

Hoiva- ja terveyspalvelualan yritys Esperi Care Oy jatkaa yritysostoja hankkimalla Kainuun Hoivataito Oy:n koko osakekannan tytäryhtiöineen omistukseensa.

Pälvi Nyman, Jussi Nyman ja Karoliina Tornberg myyvät konsernin, joka kattaa Reisjärvellä toimivan 20-paikkaisen Rantaniemen hoitokodin kehitysvammaisille, Jämsässä toimivan 19-paikkaisen Palomäen hoitokodin kehitysvammaisille, Ranualla toimivan 15-paikkaisen Jukolan hoitokodin kehitysvammaisille, Kajaanissa toimivan 14-paikkaisen Kajaanin perheryhmäkodin alaikäisille maahanmuuttajille sekä lasten ja perheiden avopalvelut Kajaanissa ja Torniossa noin 300 asiakkaalle. Konsernin vuoden 2017 liikevaihto on noin 6,0 miljoonaa euroa, konsernilla on yhteensä 126 työntekijää ja asiakkaita noin 370.

“Tällä toimenpiteellä varmistetaan toiminnan jatkuvuus. Esperi tarjoaa hyvät mahdollisuudet Hoivataidon yksiköiden ja toiminnan kehittämiseen. Uskomme, että Esperi toimijana kykenee parhaiten jatkamaan toimintaa Hoivataidon arvopohjan mukaisesti niin asiakkaidemme kuin työntekijöidemmekin näkökulmasta“, toteaa Pälvi Nyman Kainuun Hoivataito Oy:stä.

“Esperi jatkaa kasvustrategiaansa suomalaisten hyvinvoinnin lisäämiseksi. Kaupan myötä vahvistamme merkittävästi palveluverkkoamme kehitysvammaisten ja perheiden avopalveluiden osalta. Tutkimme mahdollisuuksia laajentaa liiketoimintaa näillä uusilla paikkakunnilla“, sanoo Esperi Care Oy:n toimitusjohtaja Marja Aarnio-Isohanni.

Esperi tarjoaa kodinomaisia ja monipuolisia asumispalveluita ikääntyneille, mielenterveyskuntoutujille sekä vammaisille. Teemme yhteistyötä yli 150 kunnan kanssa ja meillä on yli 4700 asukaspaikkaa ympäri Suomea. Työllistämme yli 4 700 sosiaali- ja terveysalan ammattilaista ja liikevaihtomme vuonna 2017 on yli 220 miljoonaa euroa. www.esperi.fi

Lisätietoja:
Toimitusjohtaja Marja Aarnio-Isohanni, Esperi Care Oy
marja.aarnio-isohanni@esperi.fi, 0400 694 340

Toimitusjohtaja Jussi Nyman, Kainuun Hoivataito Oy
jussi.nyman@hoivataito.com, 040 838 2945

Jaa artikkeli somessa
Jaa artikkeli somessa

Kysy lisää palveluistamme

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Asiakaspalvelumme on valmiina vastaamaan kysymyksiisi arkisin klo 9-16.


Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

Yhteydenottoni liittyy

Jos toivot yhteydenottoa, jätäthän meille joko puhelinnumerosi tai sähköpostiosoitteesi.


Kun lähetät lomakkeen, asiantuntijamme voi olla sinuun yhteydessä puhelimitse tai sähköpostitse. Käsittelemme henkilötietojasi tietosuojaselosteen mukaisesti. Löydät tietosuojaselosteen täältä.​


​Töihin meille – lue lisää työskentelystä Esperillä