Esperi Care laajentaa toimintaansa pääkaupunki­seudulla – apua tarjotaan erityisryhmien asumispalveluissa

07.01.2019
Etusivu > Ajankohtaista > Esperi Care laajentaa toimintaansa pääkaupunki­seudulla – apua tarjotaan erityisryhmien asumispalveluissa

​Sosiaali- ja terveyspalveluyritys Esperi Care Oy on ostanut koko Katto-kotien palveluliiketoiminnan pääkaupunkiseudulla. Katto-kodeilla on yhteensä 101 asukaspaikkaa Espoossa, Vantaalla ja Helsingissä ja se tarjoaa kriisi-, tuki- ja palveluasumista asunnottomille, mielenterveys- ja päihdekuntoutujille. Henkilöstö siirtyy Esperille vanhoina työntekijöinä.

Sosiaali- ja terveyspalveluyritys Esperi Care Oy on ostanut koko Katto-kotien palveluliiketoiminnan pääkaupunkiseudulla. Kattokodeilla on yhteensä 101 asukaspaikkaa Espoossa, Vantaalla ja Helsingissä.

Katto-kodit tarjoaa kriisi-, tuki- ja palveluasumista asunnottomille, mielenterveys- ja päihdekuntoutujille. Henkilöstö siirtyy Esperille vanhoina työntekijöinä.

Ennen yrityskauppaa Katto-kotien omistus ja toiminta on ollut perhepiirivetoista. Toimitusjohtaja Riina Heleniuksen mukaan kapulan vaihto Esperin kanssa osui juuri oikeaan ajankohtaan.

-Uskon, että kookkaampi toimija antaa hyvän ja vakaan pohjan toiminnan kehittämiseksi myös jatkossa, Katto-kodit Oy:n toimitusjohtaja Riina Helenius sanoo.

Esperi Caren aluejohtaja Kimmo Karvonen toivottaa sekä asukkaat että henkilöstön sydämellisesti tervetulleeksi.

-Katto-kodeissa on tehty arvokasta ja merkityksellistä työtä. Meidän on hyvä jatkaa tästä näiden osaavien ammattilaisten kanssa, Karvonen kiittelee.

Ostaja: Esperi Care

Myyjä: Perhe Pulkkinen 100%

Liikevaihto: 1 400 000 euroa

Henkilöstö: 12

Palvelut: Palvelut asunnottomille, päihde- ja mielenterveyskuntoutujille

Kysy lisää palveluistamme

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Asiakaspalvelumme on valmiina vastaamaan kysymyksiisi arkisin klo 9-16.


Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

Yhteydenottoni liittyy

Jos toivot yhteydenottoa, jätäthän meille joko puhelinnumerosi tai sähköpostiosoitteesi.


Kun lähetät lomakkeen, asiantuntijamme voi olla sinuun yhteydessä puhelimitse tai sähköpostitse. Käsittelemme henkilötietojasi tietosuojaselosteen mukaisesti. Löydät tietosuojaselosteen täältä.​


​Töihin meille – lue lisää työskentelystä Esperillä