Esperi Care laajentaa toimintaansa Rovaniemellä – merkittävä lisäys ikääntyneiden sekä mielenterveys­kuntoutujien asumispalveluihin

29.06.2018
Etusivu > Ajankohtaista > Esperi Care laajentaa toimintaansa Rovaniemellä – merkittävä lisäys ikääntyneiden sekä mielenterveys­kuntoutujien asumispalveluihin

Hoiva- ja terveyspalvelualan yritys Esperi Care Oy on hankkinut omistukseensa Rovaniemellä toimivat yhtiöt Geriserv Oy:n sekä Ounaskartano Oy:n.

Hoiva- ja terveyspalvelualan yritys Esperi Care Oy on hankkinut omistukseensa Rovaniemellä toimivat yhtiöt Geriserv Oy:n sekä Ounaskartano Oy:n. Kummankin yhtiön pääomistaja Niina Kaihua luopuu näin yrittäjyydestä ja siirtyy Esperin palvelukseen Lapin alueen aluepäälliköksi.

Geriserv Oy on toiminut vuodesta 1997 ja toiminta käsittää tytäryhtiöineen (Hoivakoti Etelärinne Oy sekä Palvelukoti Kotimatka Oy) kolmen hoito- ja hoivakodin kokonaisuuden. Palvelukoti Kotimatkassa on yhteensä 22 asumispalvelupaikkaa mielenterveyskuntoutujille, Hoivakoti Tainan Tuvassa on 19 asumispalvelupaikkaa ikääntyneille ja Hoivakoti Etelärinteessä 12 asumispalvelupaikkaa ikääntyneille. Yhtiön kokonaisliikevaihto on noin 2,7 miljoonaa euroa ja henkilöstöä yhtiön palveluksessa on yhteensä 48. Ennen kauppaa yrityksen omistivat sisarukset Niina Kaihua (67%) sekä Petri Kauraniemi (33%).

Ounaskartano Oy on toiminut vuodesta 1999 ja ollut Niina Kaihua omistuksessa vuodesta 2016 lähtien. Yhtiön toiminta kattaa 40 paikkaisen ikääntyneiden Hoivakoti Pahtajan Rovaniemellä. Yhtiön liikevaihto on noin 1,9 miljoonaa euroa ja henkilöstöä yhtiön palveluksessa on yhteensä 44.

Kauppojen myötä henkilöstö siirtyy Esperin palvelukseen vanhoina työntekijöinä.

”Kymmenen vuotta yrittäjäelämää on ollut sekä antoisaa että vaativaa, ja nyt on aika antaa uusien tuulien puhaltaa elämässä. Parasta yrittäjätaipaleella on ollut pitkäjänteinen yksiköiden kehitys- ja laatutyö, jonka on mahdollistanut osaava ja sitoutunut henkilöstö. Ostajaksi valikoitui Esperi, jonka jälkeen asiat ovat edenneet hyvin ja mutkattomasti”, kuvailee Niina Kaihua, joka jatkaa Esperin palveluksessa aluepäällikkönä.

Esperillä on entuudestaan Rovaniemellä kehitysvammaisten hoitokodit Kasperi ja Kevätportti, ikääntyneiden hoivakoti Niva sekä mielenterveyskuntoutujien hoitokoti Sarka.

”Esperi jatkaa kasvustrategiaansa. Olemme erittäin onnellisia kasvavasta palveluverkosta Rovaniemellä. Olemme seuranneet, miten Niina on määrätietoisesti kehittänyt omistamiensa hoivakotien toiminnan laatua ja olemme luottavaisia, että voimme yhdessä jatkaa hoivakotien toiminnan kehittämistä edelleen”, toteaa Esperin toimitusjohtaja Marja Aarnio-Isohanni.

Kysy lisää palveluistamme

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Asiakaspalvelumme on valmiina vastaamaan kysymyksiisi arkisin klo 9-16.


Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

Yhteydenottoni liittyy

Jos toivot yhteydenottoa, jätäthän meille joko puhelinnumerosi tai sähköpostiosoitteesi.


Kun lähetät lomakkeen, asiantuntijamme voi olla sinuun yhteydessä puhelimitse tai sähköpostitse. Käsittelemme henkilötietojasi tietosuojaselosteen mukaisesti. Löydät tietosuojaselosteen täältä.​


​Töihin meille – lue lisää työskentelystä Esperillä