Esperi Care vahvistaa asemaansa pääkaupunki­seudulla – Hoivaonni sai uuden omistajan

12.03.2018
Etusivu > Ajankohtaista > Esperi Care vahvistaa asemaansa pääkaupunki­seudulla – Hoivaonni sai uuden omistajan

Esperi Care Oy on hankkinut omistukseensa HoivaOnni Oy:n koko osakekannan. Yrityksen toiminta käsittää ikääntyneiden päivätoimintakeskukset Helsingissä sekä mielenterveyskuntoutujien tukiasumisyksiköt Vantaalla. Yhtiö tuottaa palveluja myös kaupunkien lastensuojelulle ja perheoikeudelle sekä kotiin vietäviä palveluja mielenterveyskuntoutujille, ikääntyneille ja perheille.

Hoiva- ja terveyspalvelualan yritys Esperi Care Oy on hankkinut omistukseensa Helsingissä ja Vantaalla toimivan Hoivaonni Oy:n koko osakekannan. Annika Halmela ja Kirsi Mattila myyvät vuodesta 2013 toimineen yhtiön, jonka toiminta käsittää ikääntyneiden päivätoimintakeskukset Helsingin Pitäjänmäessä, Rastilassa ja Viikissä sekä mielenterveyskuntoutujien tukiasumisyksiköt Varistossa ja Myyrmäessä. Yhtiö tuottaa palveluja myös pääkaupunkiseudun kaupunkien lastensuojelulle ja perheoikeudellisten asioiden yksikölle sekä kotiin vietäviä palveluja mielenterveyskuntoutujille, ikääntyneille ja perheille. Hoivaonni Oy:n liikevaihto on noin 1,5 miljoonaa euroa ja henkilöstöä on yhteensä 35. Kaupan myötä henkilöstö siirtyy Esperin palvelukseen vanhoina työntekijöinä. Ennen kauppaa Annika ja Kirsi omistivat yhtiön tasaosuuksin.

Hoivaonnen kehitys on tullut siihen vaiheeseen, että isomman organisaation tuki on tarpeen. Yhdessä Esperin kanssa pystymme edelleen kehittämään palveluitamme ja varmistamaan asiakkaidemme hyvinvoinnin”, kuvailee Annika Halmela, Hoivaonnen toimitusjohtaja, joka jatkaa yksikönpäällikkönä Esperin palveluksessa

Esperillä on entuudestaan pääkaupunkiseudulla ikääntyneiden ja mielenterveyskuntoutujien asumispalveluita sekä lasten ja perheiden avo- ja jälkihuollon palveluita. Nyt hankittu kokonaisuus lisää merkittävästi Esperin päivätoimintapalveluiden kattavuutta.

”Ikääntyneiden päivätoimintapalveluilla on suuri merkitys asiakkaidemme varhaisen vaiheen toimintakyvyn ylläpidossa ja uskomme tämänkaltaisille palveluille olevan runsaasti kysyntää myös tulevaisuudessa. Kaupan myötä myös mielenterveyskuntoutujien ja lasten ja perheiden tukipalvelut laajenevat ja mukaan tulee uuttakin osaamista. Hoivaonni on luonut toimivan konseptin, jonka kehittämistä ja laajentamista aiomme jatkaa”, lupaa Esperin toimitusjohtaja Marja Aarnio-Isohanni.

Kysy lisää palveluistamme

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Asiakaspalvelumme on valmiina vastaamaan kysymyksiisi arkisin klo 9-16.


Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

Yhteydenottoni liittyy

Jos toivot yhteydenottoa, jätäthän meille joko puhelinnumerosi tai sähköpostiosoitteesi.


Kun lähetät lomakkeen, asiantuntijamme voi olla sinuun yhteydessä puhelimitse tai sähköpostitse. Käsittelemme henkilötietojasi tietosuojaselosteen mukaisesti. Löydät tietosuojaselosteen täältä.​


​Töihin meille – lue lisää työskentelystä Esperillä