​Esperi Care vahvistaa toimintaansa Kymenlaaksossa

10.01.2018
Etusivu > Ajankohtaista > ​Esperi Care vahvistaa toimintaansa Kymenlaaksossa

Hoiva- ja terveyspalvelualan yritys Esperi Care Oy jatkaa yritysostoja hankkimalla Hoivakoti Aamurusko Oy:n koko osakekannan omistukseensa. Iitissä toimiva, 9-paikkaisen Hoivakoti Aamurusko tarjoaa tehostettua asumispalvelua ikäihmisille. Yrityksen liikevaihto on 400 000 euroa ja yrityksessä työskentelee 10 henkilöä.

Hoiva- ja terveyspalvelualan yritys Esperi Care Oy jatkaa yritysostoja hankkimalla Hoivakoti Aamurusko Oy:n koko osakekannan omistukseensa. Nina Kyöstilä ja Teija Krohns myyvät Iitissä toimivan 9-paikkaisen hoivakodin Esperille. Hoivakoti Aamurusko tarjoaa tehostettua asumispalvelua ikäihmisille. Yrityksen liikevaihto on 400 000 euroa ja yrityksessä työskentelee 10 henkilöä. Ennen kauppaa Nina Kyöstilä omisti 60 prosenttia ja Teija Krohns 40 prosenttia yrityksen osakkeista.

Esperi Care Oy oli meille luonnollinen valinta. He omaavat saman arvopohjan jolle mekin olemme toimintamme rakentaneet. Kiitämme omaisia, henkilökuntaa ja yhteistyökumppaneita yhteisistä vuosista. Voimme turvallisin mielin luovuttaa toiminnan valtakunnalliselle toimijalle”, toteaa yrityksen perustaja Nina Kyöstilä.

Voimakas kasvumme jatkuu myös tänä vuonna. Olemme iloisia voidessamme jatkaa yrittäjän elämäntyötä, säilyttää Aamuruskon yhteisön sekä turvata asukkaille laadukkaan asumispalvelutarjonnan myös tulevaisuudessa”, kertoo Esperi Care Oy:n toimitusjohtaja Marja Aarnio-Isohanni.

Kysy lisää palveluistamme

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Asiakaspalvelumme on valmiina vastaamaan kysymyksiisi arkisin klo 9-16.


Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

Yhteydenottoni liittyy

Jos toivot yhteydenottoa, jätäthän meille joko puhelinnumerosi tai sähköpostiosoitteesi.


Kun lähetät lomakkeen, asiantuntijamme voi olla sinuun yhteydessä puhelimitse tai sähköpostitse. Käsittelemme henkilötietojasi tietosuojaselosteen mukaisesti. Löydät tietosuojaselosteen täältä.​


​Töihin meille – lue lisää työskentelystä Esperillä