Esperi Hoivakoti Ainola avasi ovensa maaliskuussa

29.04.2020
Etusivu > Ajankohtaista > Esperi Hoivakoti Ainola avasi ovensa maaliskuussa

Uusi Esperi Hoivakoti Ainola avasi ovensa maaliskuussa 2020.

Kolmikerroksinen hoivakoti tarjoaa ympärivuorokautista, tehostettua palveluasumista yhteensä 39 ikäihmiselle. Palveluasumisen lisäksi hoivakoti tarjoaa myös tilapäisasumista esimerkiksi omaishoitajan loman tai sairaalasta kuntoutumisen ajaksi. Hoivakoti tarjoaa myös kevyempää palveluasumista syksystä 2020 alkaen. Yksikönjohtajana toimii Maiju Tuisku, joka on aikaisemmin työskennellyt Esperillä muun muassa ikäihmisten yksikkö Annabellen ja Teppolan yksikönjohtajana.

Ainolassa toiminta perustuu kuntouttavaan ja osallistavaan työotteeseen. Kuntouttavalla työotteella pyritään asukkaan toimintakyvyn ylläpitämiseen. Yhdessäolo ja viriketoiminta kuten toiminnalliset ryhmät ja yhteiset juhlat rytmittävät asukkaiden arkea.

Asukkaiden käytössä on oma tilava huone, invamitoitettu wc-/kylpyhuone, yhteiskäytössä olevat viihtyisät ruokailu- ja oleskelutilat sekä turvallinen piha-alue. Hoivakoti sijaitsee luonnonkauniilla asuinalueella Oulussa. Ainolassa työskentelee ikäihmisten ja muistisairaiden hoitoon erikoistunut henkilökunta.

”Ainolan avaaminen on sujunut ongelmitta ja toiminta on lähtenyt hyvin käyntiin. Ensimmäiseen kerrokseen on löytyneet uudet asukkaat ja toukokuun puoleen väliin mennessä pääsemme avaamaan toisen kerroksen, johon on juuri rekrytoinnit käynnissä”, aluepäällikkö Santtu Karppinen kommentoi.

Kysy lisää palveluistamme

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Asiakaspalvelumme on valmiina vastaamaan kysymyksiisi arkisin klo 9-16.


Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

Yhteydenottoni liittyy

Jos toivot yhteydenottoa, jätäthän meille joko puhelinnumerosi tai sähköpostiosoitteesi.


Kun lähetät lomakkeen, asiantuntijamme voi olla sinuun yhteydessä puhelimitse tai sähköpostitse. Käsittelemme henkilötietojasi tietosuojaselosteen mukaisesti. Löydät tietosuojaselosteen täältä.​


​Töihin meille – lue lisää työskentelystä Esperillä