Esperi Hoivakoti Torpankukka valmistuu Kuopioon helmikuussa 2024

02.11.2023
Etusivu > Ajankohtaista > Esperi Hoivakoti Torpankukka valmistuu Kuopioon helmikuussa 2024

Uudessa hoivakodissa on 47 asukaspaikkaa ikäihmisille. Kodin avauduttua uusiin tiloihin muuttavat Esperi Hoivakoti Alavan asukkaat ja henkilöstö.

Esperille valmistuu uusi ikäihmisten hoivakoti Kuopion Pirttiin osoitteeseen Torpankatu 2. Uudessa Esperi Hoivakoti Torpankukassa on 47 asukaspaikkaa ikäihmisille. Uuteen kotiin muuttavat Esperi Hoivakoti Alavan asukkaat, yhteensä 21 asukasta, helmikuun 2024 aikana.

”Uskon, että muutto uusiin, ajanmukaisiin tiloihin on iloinen asia sekä asukkaille että henkilöstölle. Esperi Hoivakoti Alavan tilat olivatkin jo päivityksen tarpeessa”, sanoo aluepäällikkö Johanna Wiik-Anttila. ”Arvioimme, että muuttojen jälkeen uudessa hoivakodissa on tilaa vielä reilusti yli 20 ympärivuorokautista hoivaa tarvitsevalle ikäihmiselle.”

Uusi koti sijaitsee noin 10 kilometrin päässä keskustasta aktiivisella asuinalueella lähellä luontoa. Torpankukan tilat ovat valoisat ja asukashuoneet tilavat ja esteettömät. Kotia ympäröi vehreä piha-alue. Kotia rakennettaessa on kiinnitetty erityistä huomiota energiatehokkuuteen.

Esperi Hoivakoti Alavan nykyisen kiinteistön vuokrasopimus päättyy alkuvuodesta 2024.

Tutustu kotiin verkkosivuillamme: Esperi Hoivakoti Torpankukka

Kysy lisää palveluistamme

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Asiakaspalvelumme on valmiina vastaamaan kysymyksiisi arkisin klo 9-16.


Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

Yhteydenottoni liittyy

Jos toivot yhteydenottoa, jätäthän meille joko puhelinnumerosi tai sähköpostiosoitteesi.


Kun lähetät lomakkeen, asiantuntijamme voi olla sinuun yhteydessä puhelimitse tai sähköpostitse. Käsittelemme henkilötietojasi tietosuojaselosteen mukaisesti. Löydät tietosuojaselosteen täältä.​


​Töihin meille – lue lisää työskentelystä Esperillä