Esperi Hoivakoti Vihdin Valkama palkittiin korkeasta asiakastyytyväi­syydestä

01.03.2017
Etusivu > Ajankohtaista > Esperi Hoivakoti Vihdin Valkama palkittiin korkeasta asiakastyytyväi­syydestä

Esperi Hoivakoti Vihdin Valkama palkittiin korkeasta asiakastyytyväisyydestä Hoivakodin kannustinmalli -kilpailussa, jonka yhteydessä toteutettiin laaja asiakastyytyväisyyskysely. Vihdin Valkama sai Karviaisen alueella parhaat pisteet asiakastyytyväisyydessä ja Espoon laajassa palveluntuottajien kentässä sijoitus oli upeasti kolmas.   Hoivakodin kannustinmalli on kilpailu, jossa palkitaan hyvästä hoivasta, asukkaiden viihtyvyydestä, asiakaslähtöisyydestä, elämänlaadusta, liikunnasta, ulkoilusta, virikkeistä ja kulttuuritarjonnasta. Kannustinmallin tavoitteena on kannustaa hoivakoteja…

Esperi Hoivakoti Vihdin Valkama palkittiin korkeasta asiakastyytyväisyydestä Hoivakodin kannustinmalli -kilpailussa, jonka yhteydessä toteutettiin laaja asiakastyytyväisyyskysely. Vihdin Valkama sai Karviaisen alueella parhaat pisteet asiakastyytyväisyydessä ja Espoon laajassa palveluntuottajien kentässä sijoitus oli upeasti kolmas.  

Hoivakodin kannustinmalli on kilpailu, jossa palkitaan hyvästä hoivasta, asukkaiden viihtyvyydestä, asiakaslähtöisyydestä, elämänlaadusta, liikunnasta, ulkoilusta, virikkeistä ja kulttuuritarjonnasta. Kannustinmallin tavoitteena on kannustaa hoivakoteja kehittämään ja jakamaan hyviä käytäntöjä. Kilpailussa on kaksi osaa. Toinen koostuu asukkaiden hyvinvointiin ja toimintakyvyn edistämiseen liittyvistä asioista ja toinen perustuu kerran vuodessa tehtävään asiakastyytyväisyyskyselyyn.

“Tämä on arvokas kiitos siitä työstä, jota kodissamme tehdään joka päivä. Laadukas palvelu ja tyytyväiset asiakkaat ovat kaiken toimintamme perusta. Palkinto kuuluu koko meidän henkilökunnalle“, iloitsee Vihdin Valkaman yksikönpäällikkö Tuija Raita.

Esperi Hoivakoti Vihdin Valkama on ikäihmisten ja muistisairaiden koti Vihdin Kirkonkylän kauniissa ympäristössä. Hoivakoti tarjoaa ympärivuorokautista asumispalvelua ja asumista lyhytaikaiseen hoivan tarpeeseen. 

Vihdin valkama palkinto

Kysy lisää palveluistamme

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Asiakaspalvelumme on valmiina vastaamaan kysymyksiisi arkisin klo 9-16.


Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

Yhteydenottoni liittyy

Jos toivot yhteydenottoa, jätäthän meille joko puhelinnumerosi tai sähköpostiosoitteesi.


Kun lähetät lomakkeen, asiantuntijamme voi olla sinuun yhteydessä puhelimitse tai sähköpostitse. Käsittelemme henkilötietojasi tietosuojaselosteen mukaisesti. Löydät tietosuojaselosteen täältä.​


​Töihin meille – lue lisää työskentelystä Esperillä