Esperi hoivakoti Villa Niemen toiminta Nokialla jatkuu

13.10.2021
Etusivu > Ajankohtaista > Esperi hoivakoti Villa Niemen toiminta Nokialla jatkuu

Esperi perui syyskuussa käynnistyneet yhteistoimintaneuvottelut. Ne todettiin yhdessä henkilöstön kanssa tarpeettomiksi, kun Tampereen kaupunki ilmoitti sijoittavansa Villa Niemen ikäpalveluiden yksikköön uusia asukkaita ympärivuorokautiseen palveluasumiseen jo vuoden 2021 aikana.

Esperi hoivakoti Villa Niemen tilanne muuttui ratkaisevasti, kun Tampereen kaupunki ilmoitti sijoittavansa yksikköön uusia asukkaita. Neuvotteluissa todettiin yhteisesti, että uusien sijoitusten myötä hoivakoti Villa Niemellä on riittävät edellytykset jatkaa toimintaansa. Muuttuneen tilanteen myötä Villa Niemen 2. kerroksessa sijaitsevan hoivakodin toimintaa kehitetään vuonna 2022 vastaamaan tavanomaista ympärivuorokautista tehostettua palveluasumista, ja henkilöstö osallistuu validaatio-kouluksiin kevätkaudella 2022.

Luottamusmiehet Rami Hansen ja Petri Nieminen pitävät lopputulosta onnistuneena: ”Neuvotteluja käytiin hyvässä hengessä ja henkilöstöä kuullen, mutta erityisesti arvostamme lopputulosta. Saimme tilanteen käännettyä siten, että yksikkö saadaan täyteen, ja vieläpä kehitettyä toimintaa edelleen sekä validaatio- että RAI-koulutusten myötä.”

Esperin mielenterveyspalvelut jatkavat toimintaansa entiseen tapaan Villa Niemen 1. ja 3. kerroksissa. 

Kysy lisää palveluistamme

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Asiakaspalvelumme on valmiina vastaamaan kysymyksiisi arkisin klo 9-16.


Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

Yhteydenottoni liittyy

Jos toivot yhteydenottoa, jätäthän meille joko puhelinnumerosi tai sähköpostiosoitteesi.


Kun lähetät lomakkeen, asiantuntijamme voi olla sinuun yhteydessä puhelimitse tai sähköpostitse. Käsittelemme henkilötietojasi tietosuojaselosteen mukaisesti. Löydät tietosuojaselosteen täältä.​


​Töihin meille – lue lisää työskentelystä Esperillä