Esperi ja Omaishoitajaliitto yhteistyöhön

04.03.2021
Etusivu > Ajankohtaista > Esperi ja Omaishoitajaliitto yhteistyöhön

Yhteistyöllä Omaishoitajaliiton kanssa Esperi-konserni pyrkii edistämään omaishoitajien hyvinvointia kertomalla joustavista arjen ratkaisuista työntäyteiseen arkeen. Omaishoitajaliiton työn tukeminen on osa Esperin yhteiskuntavastuuta.

Omaishoitajat tekevät yhteiskunnallisesti merkittävää työtä. Ilman heidän panostaan yhteiskuntamme ei selviäisi. Vuosi 2021 on Omaishoitajaliiton juhlavuosi, sillä järjestö täyttää tänä vuonna 30-vuotta. Juhlavuoden kunniaksi myös Esperi tiivistää yhteistyötään järjestön kanssa.

”Omaishoitajien jaksamisesta huolehtiminen on erittäin tärkeää. Tiivistämme yhteistyötämme Omaishoitajaliiton kanssa tavoitteenamme kertoa ratkaisuista, jotka tuovat joustoa arkeen ja parantavat omaishoitajien hyvinvointia”, sanoo Jani Nurisalo, Esperin myynti- ja markkinointijohtaja.

”Omaishoitajaliitto järjestää monenlaisia tapahtumia juhlavuotensa kunniaksi. Esperi tarjoaa kattavasti palveluita sekä ikäihmisille että kehitysvammaisille ja mielenterveyskuntoutujille ympäri Suomen. On hienoa, että Esperi kantaa yhteiskuntavastuuta ja tukee liiton tuki- ja auttamistyötä. Toimimalla vahvasti omaishoitajien hyväksi Esperi saa paremmin myös palautetta omaisilta palvelujensa kehittämiseen”, sanoo toiminnanjohtaja Sari Tervonen Omaishoitajaliitosta.

Esperi ja Omaishoitajaliiton yhteistyö käynnistyi vuoden 2021 alussa.  Nyt solmittu sopimus päättyy vuoden 2023 lopussa.

Lue lisää Omaishoitajaliiton juhlavuodesta

Lisätiedot

Toiminnanjohtaja Sari Tervonen puh. 050 368 4554, sari.tervonen(at)omaishoitajat.fi  
Esperin viestintä puh. 010 408 7000 tai media(at)esperi.fi.

 

Esperi Care

Esperi tarjoaa monipuolisia ja laadukkaita asumispalveluita ikäihmisille, mielenterveyskuntoutujille ja kehitysvammaisille ympäri Suomen. Tehtävämme on tarjota turvallinen koti ja auttaa asukkaita elämään onnellista elämää omilla ehdoillaan. Pyrimme ennakoimaan hoitoalan ja yhteiskunnan tarpeita ja kehittämään toimintaamme siten, että pystymme tarjoamaan asukkaillemme hyvän elämän ainekset myös tulevaisuudessa. Tavoitteemme on Suomen onnellisimmat asukkaat. www.esperi.fi 

Omaishoitajaliitto ry 

Omaishoitajaliitto toimii valtakunnallisesti omaishoitajien ja omaishoitoperheiden aseman parantamiseksi ja tukemiseksi sekä edistää alueellisesti ja paikallisesti toimivien jäsenyhdistystensä ammatillista ja vapaaehtoispohjaista toimintaa. Teemme lausuntoja ja kannanottoja, osallistumme asiantuntijana lainvalmisteluun ja lain täytäntöönpanon seurantaan sekä kehitämme yhdessä jäsenyhdistysten kanssa omaishoitajien tarvitsemia palveluita. Liitto tähtää siihen, että omaishoidon ymmärretään koskevan jokaista jossakin elämänvaiheessa ja vaikuttavan eri yhteiskuntapolitiikan alueilla. www.omaishoitajat.fi

Jaa artikkeli somessa
Jaa artikkeli somessa

Kysy lisää palveluistamme

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Asiakaspalvelumme on valmiina vastaamaan kysymyksiisi arkisin klo 9-16.


Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

Yhteydenottoni liittyy

Jos toivot yhteydenottoa, jätäthän meille joko puhelinnumerosi tai sähköpostiosoitteesi.


Kun lähetät lomakkeen, asiantuntijamme voi olla sinuun yhteydessä puhelimitse tai sähköpostitse. Käsittelemme henkilötietojasi tietosuojaselosteen mukaisesti. Löydät tietosuojaselosteen täältä.​


​Töihin meille – lue lisää työskentelystä Esperillä