​Esperi ja ONNI hoiva yhteistyöhön – jatkossa ikääntyneiden hoivapalveluihin tarjolla valtakunnallinen kokonaisratkaisu

11.10.2018
Etusivu > Ajankohtaista > ​Esperi ja ONNI hoiva yhteistyöhön – jatkossa ikääntyneiden hoivapalveluihin tarjolla valtakunnallinen kokonaisratkaisu

Hoiva- ja terveyspalvelualan yritys Esperi Care ja ONNI-nimellä tunnettu Med Group käynnistävät valtakunnallisen yhteistyön. Strategisen kumppanuuden tavoitteena on tuottaa kunnille kattava ja monipuolinen ratkaisu ikääntyneiden palvelupolun eri vaiheisiin. Kehitettyä kokonaisratkaisua tullaan tarjoamaan kunnille ympäri Suomen.

Hoiva- ja terveyspalvelualan yritys Esperi Care ja ONNI-nimellä tunnettu Med Group käynnistävät valtakunnallisen yhteistyön. Strategisen kumppanuuden tavoitteena on tuottaa kunnille kattava ja monipuolinen ratkaisu ikääntyneiden palvelupolun eri vaiheisiin. Kehitettyä kokonaisratkaisua tullaan tarjoamaan kunnille ympäri Suomen.

Kumppanuusosapuolista Esperi keskittyy tehostettuun palveluasumiseen ja ONNI hoiva puolestaan huolehtii ikääntyneiden kotihoidon palveluista.

”Tässä kaksi erikoistunutta toimijaa pistää hynttyyt yhteen ja luo uusia malleja vastaamaan asiakkaan tarpeita. Palvelutarjontamme tukevat toisiaan: kotiin vietävien palveluiden tuottajana ONNI hoiva on johtava toimija – me taas olemme sitä hoiva-asumisen puolella”, iloitsee Esperin toimitusjohtaja Marja Aarnio-Isohanni.

”Tämä tarkoittaa sitä, että jatkossa voimme tarjota kunta-asiakkaille kokonaisvaltaisia ratkaisuja yhdessä”, jatkaa ONNI hoivan toimitusjohtaja Kari Virta.

Ensimmäinen kumppanuussopimus on jo solmittu. Marraskuusta alkaen Punkalaitumella sijaitsevan Palvelukeskus Pakarin toiminta siirtyy ONNI hoivalta Esperille ja Esperi jatkaa palveluiden tuottamista Palvelukeskus Pakarissa. Samanaikaisesti Esperin kesäkuussa ostaman Pirkanmaalaisen Palvelutähti Oy:n mukana tulleet kotihoidon palvelut ja henkilöstö siirtyvät ONNI hoivalle. Kumpikaan kumppanuussopimuksen aiheuttamista muutoksista ei vaikuta voimassa oleviin asiakassopimuksiin ja henkilöstö siirtyy molemmissa tapauksissa vanhoina työntekijöinä uudelle toimijalle.

”Esperillä on vahvaa osaamista nimenomaan ympärivuorokautisessa palveluasumisessa ja tuomme nyt Punkalaitumen asukkaille mukanamme kaiken sen osaamisen ja kokemuksen, jota meillä on. Paikalliset palvelut säilyvät ja ovat edelleen turvattuja tulevaisuudessa. Meillä on halu kehittää toimintaa yhteistyössä henkilökunnan, omaisten, Sastamalan seudun sosiaali- ja terveyspalveluiden (SOTESI) ja punkalaitumelaisten kanssa. Palvelutähden asiakkaille ONNI hoiva pystyy tarjoamaan entistäkin monipuolisemmat ja laadukkaat kotihoidon palvelut”, Aarnio-Isohanni tiivistää.

Kysy lisää palveluistamme

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Asiakaspalvelumme on valmiina vastaamaan kysymyksiisi arkisin klo 9-16.


Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

Yhteydenottoni liittyy

Jos toivot yhteydenottoa, jätäthän meille joko puhelinnumerosi tai sähköpostiosoitteesi.


Kun lähetät lomakkeen, asiantuntijamme voi olla sinuun yhteydessä puhelimitse tai sähköpostitse. Käsittelemme henkilötietojasi tietosuojaselosteen mukaisesti. Löydät tietosuojaselosteen täältä.​


​Töihin meille – lue lisää työskentelystä Esperillä