Esperi jatkaa kehitystyötään ja suunnittelee uutta organisaatiomallia

18.11.2019
Etusivu > Ajankohtaista > Esperi jatkaa kehitystyötään ja suunnittelee uutta organisaatiomallia

Hoivayhtiö Esperi Caren strategisena tavoitteena on tulla alan laatujohtajaksi ja suunnannäyttäjäksi. Nyt suunnitelmissa on muuttaa organisaatiomallia, minkä johdosta yhtiö aloittaa yhteistoimintaneuvottelut. Tarkoituksena ei ole vähentää henkilöstöä. Mahdollisten muutosten arvioidaan kohdistuvan noin 60 toimihenkilöön.

Hoivayhtiö Esperi Caren strategisena tavoitteena on tulla alan laatujohtajaksi ja suunnannäyttäjäksi. Nyt suunnitelmissa on muuttaa organisaatiomallia, minkä johdosta yhtiö aloittaa yhteistoimintaneuvottelut. Tarkoituksena ei ole vähentää henkilöstöä, vaan määritellä tehtäviä ja vastuita toimivammiksi. Mahdollisten muutosten arvioidaan kohdistuvan noin 60 toimihenkilöön. Neuvottelut eivät koske toimintayksiköiden hoitohenkilöstöä eikä yksiköiden esimiehiä.

Esperi aloitti alkuvuodesta mittavat toimenpiteet henkilöstön hyvinvoinnin ja hoivan laadun parantamiseksi. Yhtiö on käynyt henkilöstön ja muiden keskeisten sidosryhmien kanssa tiivistä vuoropuhelua, kerännyt paljon palautetta ja kehittänyt toimintaa monin eri tavoin.

Tärkeä strateginen tavoite on hyvinvoiva ja osaava henkilöstö, joka mahdollistaa yhtiön kehittymisen alan laatujohtajaksi ja suunnannäyttäjäksi. Nyt suunnitelmissa on organisaatiomalli, joka varmistaa strategian toteutumisen. Suunnitelmissa on muuttaa organisaatiomallia ja tarkentaa rooleja ja vastuita ja näin luoda paremmat edellytykset hyvälle johtamiselle, selkeälle päätöksenteolle sekä varmistaa riittävä ja oikeanlainen tuki yhtiön hoiva- ja hoitoyksiköille.

”Aloitimme alkuvuodesta mittavat toimenpiteet henkilöstön hyvinvoinnin ja hoivan laadun parantamiseksi. Olemme käyneet henkilöstön ja muiden meille keskeisten sidosryhmien kanssa tiivistä vuoropuhelua ja keränneet paljon palautetta toimintamme kehittämiseksi. Nyt suunnitelmissa on organisaatiomalli, joka varmistaa strategian toteutumisen sekä toimivat roolit ja vastuut. Alkavien yhteistoimintaneuvottelujen tarkoituksena on jatkaa uuden organisaatiomallin suunnittelua yhteistyössä henkilöstön kanssa. Suunnitelmissamme ei ole vähentää henkilöstöä, eivätkä yhteistoimintaneuvottelut koske hoito- ja hoivayksiköissämme työskentelevää henkilöstöä tai yksiköiden esimiehiä.”, sanoo henkilöstöjohtaja Maria Pajamo.

Esperi aloittaa suunnitelmien johdosta yhteistoimintaneuvottelut 25.11.2019. Mahdollisten muutosten arvioidaan kohdistuvan noin 60 toimihenkilöön. Mahdollisesti syntyvät uudet tehtävät täytetään ensisijaisesti sisäisesti. Neuvotteluiden arvioidaan päättyvän vuoden 2020 alussa. Uusi organisaatiomalli olisi tarkoitus ottaa käyttöön tämän jälkeen.

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt Esperi Caren viestinnän kautta puh. 010 408 7000 tai media@esperi.fi.

Kysy lisää palveluistamme

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Asiakaspalvelumme on valmiina vastaamaan kysymyksiisi arkisin klo 9-16.


Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

Yhteydenottoni liittyy

Jos toivot yhteydenottoa, jätäthän meille joko puhelinnumerosi tai sähköpostiosoitteesi.


Kun lähetät lomakkeen, asiantuntijamme voi olla sinuun yhteydessä puhelimitse tai sähköpostitse. Käsittelemme henkilötietojasi tietosuojaselosteen mukaisesti. Löydät tietosuojaselosteen täältä.​


​Töihin meille – lue lisää työskentelystä Esperillä