Esperi julkaisi ensimmäisen vastuullisuus­raporttinsa

24.06.2020
Etusivu > Ajankohtaista > Esperi julkaisi ensimmäisen vastuullisuus­raporttinsa

Jatkossa vuosittain julkaistava vastuullisuusraportti tarkastelee Esperin toimintaa muun muassa johtamisen, työhyvinvoinnin, vastuullisen taloudenpidon sekä hoivan laadun näkökulmasta.

Vuoden 2019 alussa alkanut yhteiskunnallinen keskustelu vanhustenhoidon laadusta kosketti voimakkaasti yritystämme. Kasvustrategiamme vaihtui panostuksiksi hoivan laatuun ja henkilöstöön ja käynnistimme mittavat muutostyöt. Osana tätä muutosta haluamme viestiä avoimesti ja läpinäkyvästi niistä toimista, joita Esperillä on tehty ja tullaan tekemään toimintamme kehittämiseksi. 

Vuoden 2019 vastuullisuusraportissa kuvaamme sitä, missä yrityksessämme mennään tällä hetkellä ja millaisiin tavoitteisiin pyrimme vuonna 2020. 

“Työssämme korostuu vaikuttavuus, johon yhdistyy ammattimainen osaaminen ja inhimillisyys. Tavoitteemme on olla alamme suunnannäyttäjiä. Tähän tarvitaan tulevaisuudessa moderneja teknologioita sekä kestäviä ympäristötekoja“, toteaa toimitusjohtaja Stefan Wentjärvi.

Tavoitteena hyvä työ

Laadukkaan hoivan varmistamiseksi meidän täytyy luoda mahdollisimman hyvä työympäristö kaikille työntekijöillemme. Tämä tarkoittaa muun muassa panostuksia erinomaiseen esimiestyöhön, työhyvinvointiin sekä osaamisen kehittämiseen. Tätä kautta mahdollistamme myös hyvän hoivan asukkaillemme.

Haluamme osaltamme olla ratkaisemassa sosiaali- ja terveysalan työvoimapulaa ja lisäämässä hoitoalan vetovoimaisuutta. Yksi tapa helpottaa ja nopeuttaa alalle pääsyä on tarjota erilaisia koulutuskokonaisuuksia, joita on mahdollista täydentää osaamisen kehittymisen mukaan kokonaisiksi tutkinnoiksi. Olemme pilotoineet ratkaisuja, joiden avulla alasta kiinnostuneilla on mahdollisuus sekä kouluttautua että työllistyä alalle.  

Laadukas hoiva on prioriteettimme

Asiakkaidemme hyvä hoiva on meille äärimmäisen tärkeää. Tämä tarkoittaa asiakkaan kokemusta palvelun laadusta, hoidon tasalaatuisuutta, turvallisuutta sekä hoidon vaikuttavuutta ja tuloksellisuutta. Hoivan laadun varmistamisen osalta ulkoinen laaturyhmä jatkaa edelleen tukenamme konsultoiden meitä kehitystyössämme. 

Pääset tutustumaan vastuullisuusraporttiimme tästä.
 

Jaa artikkeli somessa
Jaa artikkeli somessa

Kysy lisää palveluistamme

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Asiakaspalvelumme on valmiina vastaamaan kysymyksiisi arkisin klo 9-16.


Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

Yhteydenottoni liittyy

Jos toivot yhteydenottoa, jätäthän meille joko puhelinnumerosi tai sähköpostiosoitteesi.


Kun lähetät lomakkeen, asiantuntijamme voi olla sinuun yhteydessä puhelimitse tai sähköpostitse. Käsittelemme henkilötietojasi tietosuojaselosteen mukaisesti. Löydät tietosuojaselosteen täältä.​


​Töihin meille – lue lisää työskentelystä Esperillä