​Esperi kasvaa Pohjois-Savossa – nyt apua tarjotaan mielenterveyskuntoutujille

17.10.2018
Etusivu > Ajankohtaista > ​Esperi kasvaa Pohjois-Savossa – nyt apua tarjotaan mielenterveyskuntoutujille

Hoiva- ja terveyspalvelualan yritys Esperi Care Oy on hankkinut omistukseensa Juankoskella toimivan Elinakoti Oy:n koko osakekannan. Vuonna 1996 perustettu hoitokoti käsittää 26 asukaspaikkaa mielenterveyskuntoutujille. Elinakodin liikevaihto on noin miljoona euroa ja vanhoina työntekijöinä Esperille siirtyy 15 yhtiön työntekijää.

Hoiva- ja terveyspalvelualan yritys Esperi Care Oy on hankkinut omistukseensa Juankoskella toimivan Elinakoti Oy:n koko osakekannan. Vuonna 1996 perustettu hoitokoti käsittää 26 asukaspaikkaa mielenterveyskuntoutujille. Elinakodin liikevaihto on noin miljoona euroa ja vanhoina työntekijöinä Esperille siirtyy 15 yhtiön työntekijää. Erja Kuronen, Anne Viljanen sekä Juha Okulov omistivat yhtiön aiemmin tasaosuuksin.

”Maailma muuttuu ja meidän on pysyttävä sen mukana. Pitkä työ on tehty ja nyt on hyvä hetki siirtää työ eteenpäin vastuunkantaville hartioille”, kuvailee Anne Viljanen, joka jatkaa yhtiön palveluksessa yksikönpäällikkönä.

”Olemme erittäin tyytyväisiä, että myyjät valitsivat meidät elämäntyönsä jatkajaksi. Elinakodin toiminta-ajatuksena oleva yhteisöllisyys ja asiakkaan kokonaisvaltainen tukeminen ovat yhteneväisiä Esperin toimintatapojen kanssa ja tämän kaupan myötä vahvistamme laadukasta palvelutarjontaamme Pohjois-Savon alueella. Toivotamme asiakkaat ja henkilöstön lämpimästi tervetulleeksi Esperille”, Esperin aluejohtaja Pia Panhelainen tiivistää. 

Jaa artikkeli somessa
Jaa artikkeli somessa

Kysy lisää palveluistamme

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Asiakaspalvelumme on valmiina vastaamaan kysymyksiisi arkisin klo 9-16.


Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

Yhteydenottoni liittyy

Jos toivot yhteydenottoa, jätäthän meille joko puhelinnumerosi tai sähköpostiosoitteesi.


Kun lähetät lomakkeen, asiantuntijamme voi olla sinuun yhteydessä puhelimitse tai sähköpostitse. Käsittelemme henkilötietojasi tietosuojaselosteen mukaisesti. Löydät tietosuojaselosteen täältä.​


​Töihin meille – lue lisää työskentelystä Esperillä